Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dette er sesongens hotteste jakke

Sesongens aller kuleste jakke er stor, «puffy» og kan sammenlignes med en dyne. 

Dynejakker

Balenciaga fall winter 2016/2017. Foto: NTB scanpix

Dynejakker

Stella McCartney fall winter 2016/2017. Foto: NTB scanpix

Dynejakker

Se lengre ned i saken for info om merke og pris. Foto: Produsenten

Trender går i sirkler og akkurat nå er den klassiske boblejakken det hotteste du kan gå med. Jakken skal gjerne være oversized og strippet for detaljer.

Det forteller moteekspert og Vixen-redaktør Ida Elise Einarsdottìr til MinMote.

jakker1234

Jakke fra Tôteme. Foto: Produsenten

jakker1234

Jakke fra Isa Arfen hos Matches Fashion. Foto: Produsenten

– Den aller hotteste jakken akkurat nå er utvilsomt dunjakken elle the puffer coat. Den har vi sett både på catwalken og i gatemoten, i tillegg til at bloggere, it-girls og influencers over hele verden har allerede kastet seg på trenden som holder deg både varm og chic på samme tid, sier Einarsdottìr.

Store motehus som Balenciaga, Carven, Stella McCartney og Acne viste sine versjoner av jakken på catwalken tidligere i år, og kjedebutikkene har også kommet opp med sine tolkninger av trenden.

jakker12

Jakke fra Asos, Reclaimed Vintage Padded Boxy Jacket. Foto: Produsenten

jakker12

Jakke fra H&M: Foto: Produsenten

– Blant de første var Balenciaga med kreativ direktør Demna Gvaslia i spissen som viste jakken alle snakker om i en oversized versjon i rødt, mens Rihanna ble spottet med en signert Isa Arfen. Min favoritt er jakken fra it-girl Elin Klings Totême, men du får tak i rimeligere varianter hos kjedebutikkene, sier moteeksperten og tipser:

– Se etter den litt boxy og oversized varianten - enten den er kort eller litt lenger, med eller uten hette.

jakker123456

Jakke fra Versace hos Zalando. Foto: Produsenten

jakker123456

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

– Hvordan kan man style en slik jakke uten at antrekket blir for klumpete og oversized?

–Dynejakken kan fint styles med sesongens croppede jeans, en hettegenser eller collegegenser og et par sneakers - før kulda kommer for fullt, men er minst like kul over partyantrekket. La deg inspirere av Balenciaga og Demna Gvasali som sendte modellene nedover catwalken med slacks, høye hæler og glitrende pologenser. Dynejakken passer nemlig like godt til hverdags som til fest. Det er gode nyheter for den nært forestående festsesongen, sier Einarsdottìr.

Jakker123

Jakke fra Monki. Foto: Produsenten

Jakker123

Jakke fra Stella McCartney hos Net-a-Porter. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?