Mote

Julegaver 2020: Julens fineste gaver til han

Vi har plukket ut 16 julegaver til pappa, bror, kjæresten, onkelen, samboeren eller mannen som garantert vil falle i smak. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det nærmer seg julaften med stormskritt, og hvis du ikke har kjøpt julegave til mennene i familien enda, så må denne listen være helt perfekt nå. Vi har plukket ut ulike produkter, klær og småtteri i ulike prisklasser som vi håper og tror vil falle i smak hos en som du har kjær.

LIVSSTIL

Dette ønsker MinMote-redaksjonen seg til jul

Hva med et par deilige saueskinnstøfler til (forhåpentligvis) siste rest av hjemmekontoret i 2021? Eller et par sneakers til lysere tider i møte? Kaffen smaker bedre i fine kopper. Disse fra Hay er en sikker vinner både til han og deg selv.

Fleecejakke eller en collegegenser er hverdagensheltene vi alle trenger i skapet. Det samme gjelder en god kvalitetsjoggebukse til romjulen, gjerne kombinert med en deilig og myk morgenkåpe.

Vår erfaring er at det finnes få menn som kjøper gode produkter til seg selv. Rituals har en egen herrekolleksjon som både ser og føles bedre enn dobbeldusj og First Price hos matbutikkene.

KLÆR

KOSESETTENE SOM GJØR DET HELT GREIT Å HOLDE SEG HJEMME

En god jeans i en halvmørk blåfarge og cordfløyelskjorte passer inn i de fleste garderober. Skjorten er ekstra tykk og kan brukes som en jakke når våren kommer. Airpods og Sonos-høytaler er garanterte vinnere under treet etter vår mening.

Det samme gjelder serumet fra Elixir som fungerer som en fuktighetkrem i tillegg til at den skal jevne ut hudtonen, gi glød og minimere porer og uønskede urenheter. Og det fortjener vel mannen i ditt liv? Hehe.

Hansker og et fancy barberingssett som ser så bra ut at det kan stå fremme på badet blir heller ikke feil.

Publisert:

Les også

 1. KLÆR

  HER ER DE FINESTE I BUTIKK NÅ

 2. LIVSSTIL

  MinMote-redaksjonens ønskeliste til jul

 3. KLÆR

  Blazeren – det perfekte plagget nå og for alltid

 4. INTERIØR

  Ekspertenes favoritter: Alternative juleblomster

Relaterte artikler

NYHETER

24 lekre julegavetips til henne

INTERIØR

Produktene som topper uteplassen

NYHETER

Gründer-ektepar satser på mote for menn over 400 kvadratmeter

KLÆR

Evig klassiker: Høstens fineste jeans

NYHETER

Julegaver til under 300 kroner

KLÆR

Dette pakker MinMote med seg på byferie

KLÆR

11 blazere du ikke vil gå glipp av