Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Seks lekre omslagsskjørt som piffer opp garderoben

Sesongens mest flatterende trend. 

Omslagsskjørt 1

Omslagsskjørt fra Zara. Foto: Produsenten

Omslagsskjørt 1

Omslagsskjørt fra H&M. Foto: Produsenten

Omslagsskjørt har gjort et solid comeback i motebildet og er en av sommerens hotteste trendplagg. Aller mest populære er de flatterende skjørtene med rysjer slik som sett hos Isabel Marant, eller med broderier som hos Gucci.

Omslagsskjørt 3

Omslagsskjørt fra Mango. Foto: Produsenten

Omslagsskjørt 3

Omslagsskjørt fra Dodo Bar Or hos Net-a-porter. Foto: Produsenten

Hvis du er nøye med å se på vaskelappen når du går i butikker vil du kanskje oppleve å fine bedre kvaliteter enn først antatt. Både Mango og H&M har ofte rene lin-plagg eller andre «rene» naturmaterialer.

Omslagsskjørt 2

Skjørt fra Zara. Foto: Produsenten

Omslagsskjørt 2

Skjørt fra Ganni. Foto: Produsenten

Stiper er også veldig populært i år, helst kombinert med knyting og broderier. Hvis du skal style omslagsskjørtet til hverdags, er en hvit t-skjorte, jeansjakke og flate sandaler en sikker vinner. Til fest ville vi ha gått for høye statement-sandaler og en av disse fine jakkene.

Hvordan var din opplevelse i dag?