Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Den hvite blusen som alltid redder deg

Garderobeklassikeren som aldri skuffer.

Hvite bluser toppp

Bluse fra Cras. Se link til produktet lengre ned i saken. Foto: Produsenten

Hvite bluser toppp

Bluse fra Lindex. Foto: Produsenten

Med en hvit bluse i skapet kan du redde enhver kleskrise. Bluser og skjorter passer til både bukser og skjørt, og stort sett til alle anledninger, synes vi.

Det har lenge vært populært med store krager og feminine detaljer som blonder og rysjer, og denne trender skal ingen steder den kommende sesongen heller.

Bluser3

Bluse fra Ganni. Foto: Produsenten

Bluser3

Bluse fra Cream. Foto: Produsenten

Style den hvite blusen med blå eller gråsvarte jeans, boots og en ullgenser over før gradestokken kryper oppover. Pass på å ta kragen ut for en litt mer leken vri som skiller seg ut.

bluser4

Bluse fra Other Stories. Foto: Produsenten

bluser4

Bluse fra 2nd Day. Foto: Produsenten

Vi har nylig fått øynene opp for det danske merket Cras som lager de nydeligste blusene med søte detaljer som vintageinspirerte knapper og søte blonder. Da MinMote-redaksjonen besøkte merkets showroom i Oslo fikk vi også en smakebit på hva som kommer til våren, og det skuffet ikke for å si det mildt.

bluse 1

Bluse fra Cras Copenhagen. Foto: Produsenten

bluse 1

Bluse fra Cras Copenhagen. Foto: Produsenten

bluser 5

Bluse fra Pia Tjelta hos Vakre Vene. Foto: Produsenten

bluser 5

Bluse fra Isabel Marant. Foto: Produsenten

bluse2

Bluse fra Other Stories. Foto: Produsenten

bluse2

Bluse fra Bytimo. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?