Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Matchende shorts og topp: Settene du vil elske

Gå sommeren i møte med en morsom shorts og topp i samme mønster.

sett toppogshorts

Topp fra H&M. Foto: Produsenten

sett toppogshorts

Shorts fra H&M. Foto: Produsenten

På sommeren er det deilig å kaste trange jeans til fordel for blafrende skjørt og korte shortser, og ekstra fint er det når topp og underdel matcher. I denne saken har vi plukket ut fire sett med plagg som funker fint hver for seg, men aller best sammen - noen til fest, andre til hverdags.

Mer glad i kjoler? Se sommerens fineste her:

Trykk på bildene for å se merke og pris - også i det øverste bildet.

sett toppogshorts2

Shorts fra Zara. Foto: Produsenten

sett toppogshorts2

Topp fra Zara. Foto: Produsenten

For skikkelig sommerstemning, er tropisk print en sikker vinner. Til shorts som er høy i livet er det lekkert med en magetopp, slik at du bare viser en liten glipp av magen. Perfekt som lunsjantrekk når du skal opp fra stranden!

sett toppogshorts3

Topp fra Mango. Foto: Produsenten

sett toppogshorts3

Shorts fra Mango. Foto: Produsenten

Til fest, er det fint med et litt ekstra eksklusivt materiale. Silke er lekkert, og gulfargen er nydelig til solbrun hud. Sammen med et par høye sandaler er du garantert klar for fest i dette settet!

sett toppogshorts4

Shorts fra Rachel Zoe hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

sett toppogshorts4

Topp fra Rachel Zoe hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

For en mer bohemsk look, kan du se etter broderier, print og duskedetaljer. Settet over funker like fint over bikinien på vei til stranden, som til for eksempel shopping med et par hvite sneakers.

Se sommerens bademote i denne episoden av Trendguiden:

Hvordan var din opplevelse i dag?