Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Vi fant Miranda Kerrs luksuskjole på budsjett

Kjendisene har lagt sin elsk på Han Chongs eksklusive blondekjoler.  Og du kan stjele stilen til nesten en tredjedel av prisen.

miranda ker

GULT ER KULT: Miranda Kerr på rød løper i Sydney. Foto: Getty Images

miranda ker

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

Chongs merke Self-Portrait har nemlig blitt litt av en kjendishype, etter at blant annet Miranda Kerr, Jourdan Dunn og Kate Bosworth dukket opp i hver sin karakteristiske blondekjole.

Les også: Åtte nydelige vårkjoler til under 500-lappen

Kjolene er ultrafeminine og freshe, og prislappene ligger på ikke helt uoppnåelige 20 000 kroner til i underkant av 9000 kroner.

Likevel blir vi alltid glade når vi finner look-a-likes til en brøkdel av prisen i MinMote. Og nettopp det gjorde vi nylig, på billigkjeden H&M. Kjedekjolen koster 999 kroner, mens originalen, blant annet sett på Miranda Kerr, koster i overkant av 2800 kroner.

Supermodell Jourdan Dunn er blant it-jentene som har tatt i bruk malaysiske Chongs merke - en sort minikjole med gjennomsiktige partier.

untitled link

Da Jessica Bilen åpnet resutauranten Au Fudge, var det i en gulvlang Self-Portrait-kreasjon. Merket promoterer seg også som leverandør av brudekjoler, og vi ser hvorfor - hadde ikke vært feil å gifte seg i denne!

Alltid velkledde Chrissy Teigen har også skaffet seg en av kjolene. Kanskje ikke så rart, da den passer Teigens signaturstil perfekt: Sexy, tettsittende og ladylike.

Favoritt-stilikon Kate Bosworth er ogsåtilhenger av blondekjolene, og har skaffet seg en klassisk variant i sort og hvit.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?