Sjekk kjendisenes villeste halloween-antrekk

HALLOWEEN-DRONNING: Heidi Klum er kjent for sine ville Halloween-kostymer. På sin egen fest i 2017 var hun kledd ut som varulven fra Michael Jacksons «Thriller»-musikkvideo. Foto: AP.

Kjendisene sparer ikke på noe når det er halloween. Sjekk deres villeste kostymer fra de siste årene her!

Publisert:

MinMote har nemlig funnet fram en rekke av kjendisenes beste halloween-antrekk - noen villere enn andre. På grunn av coronapandemien uteblir festen og muligens den villeste pyntingen akkurat i år. Men det betyr ikke at vi ikke vil bli inspirert og komme i stemning av den grunn!

Vi kan faktisk ikke snakke om kjendiser og halloween-kostymer uten å nevne Heidi Klum. Hun må kunne sies å være dronningen av Halloween, og arrangerer hvert år en skikkelig kjendisfest hvor kostymene blir villere og villere for hvert år.

MinMote.no - Norges største moteside

Men det er ikke bare Klum og hennes gjester som drar på når det kommer til kostymer. Her er en rekke kjendiskostymer du kan la deg inspirere eller imponere av:

Kim Kardashian West og Jonathan Cheban som Sonny & Cher

SONNY OG CHER: Kim Kardashian og bestevennen Jonathan Adler. Foto: AFP.

Kim Kardashian og Jonathan Cheban var kledd som den ikoniske duoen Sonny & Cher. Med god kostymeplanlegging kan det å kopiere en look gjøre deg til festens vinner.

Kylie Jenner som Christina Aguilera

untitled link

Den yngste i Kardashian/Jenner-klanen fikk mye oppmerksomhet da hun kledde seg ut som Christina Aguilera fra musikkvideoen «Dirty». Kylie Jenner sparte ikke på kruttet og hadde skinn-chaps, rød hotpants og stripete halterneck-bikinitopp. Hun hadde til og med det ikoniske blonde håret med fletter og sorte striper.

Heidi Klum som Jessica Rabbit

JESSICA RABBIT: Utkledningdronningen Heide Klum. Foto: Getty Images

Supermodellen Heidi Klum tar den helt ut på kostymefronten når hun inviterer til Halloween-fest. I 2015 gikk hun for Jessica Rabbit, iført rød glitterkjole med høy splitt og parykk i samme tone.

Gigi Hadid som Sandy

SANDY: Gigi Hadid som musikalfiguren. Foto: Ap

Modell Gigi Hadid sto bak et av de kuleste antrekkene i 2015, da hun kledde seg ut som Sandy fra «Grease». Både magetoppen, krøllene og den falske siggen var på plass - og selvsagt de røde leppene og matchende neglelakk.

Beyoncé og Blue Ivy som Janet og Michael Jackson

Matchende kostymer er ikke forbeholdt par. Det beviste Beyoncé i 2014 da hun og datteren Blue Ivy gikk som duoen Janet og Michael Jackson. Blue Ivy hadde på seg den ikoniske røde jakken og den hvite hansken på høyre hånd. Beyoncé hadde helsort antrekk med gulldetaljer.

Kim Kardashian som skjelett

Opp gjennom årene har Kim Kardashian stilt i det ene Halloween-kostymet frekkere enn det andre, men vi synes hun ser kulest ut når hun går helt motsatt vei. For eksempel som da hun var skjelett i 2014. Vi har også laget en sminkeguide, slik at du kan kopiere looken:

Kate Upton som Marilyn Monroe

MARILYN MANROE: Kate Upton i et klassisk kostyme. Foto: Getty Images

Og apropos skjeletter - sjekk Kate Uptons kreative Marilyn Monroe-tolkning med skjelettmaling på armer og bein!

Kendall og Cara som Mario og Luigi

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Kostymer blir alltid bedre når man har noen å kle seg ut sammen med. En av våre favoritt-parkostymer er Kendall Jenner og Cara Delevingnes tolkning av Super Mario og Luigi.

Paris Hilton som Miley Cyrus

Eks it-jente kler seg ut som ny it-jente! Et av Paris Hiltons bedre antrekk gjennom tidene er dette Miley Cyrus-kostymet.

Heidi Klum som indisk gudinne

INDISK GUDINNE: Heidi Kklum i vilt kostyme. Foto: AP

Som selve dronningen av Halloween, har Heidi Klum vist oss noen av de villeste kostymene vi noensinne har sett. Blant de vi husker best er dette blå antrekket, hvor Klum skulle forestille en indisk gudinne. Modellen har selv uttalt at hun fikk inspirasjonen fra en reise til India like før festen.

Heidi Klum som Fiona

GRØNNE MONSTRE: Heidi Klum som Fiona og mannen Tom Kaulitz som Shrek. Foto: AFP

I fjor skuffet heller ikke Klum. På den storslåtte festen gikk Halloween-dronningen for å være prinsesse Fiona fra «Shrek». Mannen hennes Tom Kaulitz fikk æren av å være Shrek selv. Kostymet skal ha vært planlagt i månedsvis, og tatt flere timer å få på plass.

Enkelt og virkningsfullt

20-TALLET: Lauren Conrad gikk for et klassisk kostyme. Foto: AP

Lauren Conrad har imponert oss med sine Halloween-kostymer før, og det er helt klart av MTV-stjernen kan en ting eller to om å kle seg ut. I 2008 stilte hun i full flapper-mundur, og det beste med dette antrekket er at det er lett å kopiere: En minikjole, fjærboa, hansker og hårbånd med fjær, så er du der.

KATT: Heide Klum i nok et spennende kostyme. Foto: Reuters

I motsetning til det blå gudinne-antrekket til Heidi Klum, er dette hakket mer realistisk å få til. I 2007 tok modellen katteutkledningen til et nytt nivå - legg også merke til den glitrende øyesminken!

Alessandra Ambrosio som «Queen of hearts»

QUEEN OF HEARTS: Alessandra Ambrosio gikk for en figur fra «Alice i eventyrland». Foto: AP

Alessandra Ambrosio så ut som hun kom rett fra «Alice i eventyrland»-verdenen, utkledd som «Queen of hearts», eller hjerter-dronning, til en Halloween-fest i Beverley Hills.

Vet du fortsatt ikke hva du skal være på halloween? Bli inspirerert av Alexandra Joners enkle sminkeguides:

Publisert:

Finn mer innhold om: