Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

10 shortser som passer til alt

KUL I SHORTS: Shortsen kan dresses både opp og ned, og passer både til late dager og mer pyntede anledninger.
KUL I SHORTS: Shortsen kan dresses både opp og ned, og passer både til late dager og mer pyntede anledninger. Christian Vierig / Getty Images Europe

Sommerens favorittplagg til under 500 kroner.

Når du først har funnet den perfekte shortsen er sommerantrekket ukomplisert. Den passer til det meste, og er en skikkelig sommerfavoritt i garderoben som brukes dag ut og dag inn. Men det er ikke lett å finne den perfekte shortsen.

Derfor har vi saumfart nettbutikkene for å finne de fineste shortsene i butikk nå som er både passe lange, passe stramme og i deilige naturmaterialer.

Vi anbefaler at du går for naturmaterialer som lin, bomull og viskose, da det vil holde deg sval. Denne sommeren har vi en forkjærlighet for lin, og har derfor plukket ut flere shortser i dette komfortable naturmaterialet.

Om du skal gå til innkjøp av en ny shorts er det også lurt å tenke på hva du har i garderoben fra tidligere. Liker du best mørke farger kan det være smart å holde seg til det, om lyse sommerfarger er din greie er kanskje ikke en svart shorts det du bør satse på. På den måten kan du kombinere sommerens favorittshorts på mange måter, og ha glede av den i flere år fremover.

Her er våre favoritter nå:

Linshorts

Linshorts

Shorts i lin fra Mango.

Shorts i linmiks

Shorts i linmiks

Shorts i linmiks med strikk i livet fra H&M.

Denimshorts

Denimshorts

Kremfarget denimshorts med høyt liv og rette ben fra Lindex.

Shorts i lin

Shorts i lin

Shorts i lin med strikk i livet fra Cubus.

Denimshorts

Denimshorts

Myk denimshorts med knyting i livet.

Linshorts

Linshorts

Shorts i lin fra H&M.

Bermudashorts i lin

Bermudashorts i lin

Bermudashorts i lin fra Lindex.

Oversized shorts

Oversized shorts

Shorts i bomull og lin fra Cos. Strikk i livet og oversized passform. Finnes også i svart og beige.

Denimshorts

Denimshorts

Olashorts fra Mango.

Bomullsshorts

Bomullsshorts

Shorts i seersucker-materiale fra Kappahl.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?