Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Vinterens 8 fineste strikkegensere i butikk nå

Det er grått, kaldt og vått - med andre ord perfekt vær for å pakke seg inn i en av sesongens fineste strikkegensere. Hvilken er din favoritt?

strikkegensere toppbilde2014

Genser fra Designers Remix. Foto: Produsenten

strikkegensere toppbilde2014

Strikket genser med glidelåsdetaljer på sidene fra Westhill Redbird. Mønsterstrikket foran vpå brystet. Normal passform.

Denne sesongens absolutt må ha-plagg er en stor og chunky strikkegenser. Og hvis du ikke har skaffet seg en enda, er tiden absolutt inne nå! Det varme plagget passer til så og si alt du har i klesskapet fra før av. Er du på utkikk etter en klassisk hvit strikkegenser? Her er de fineste variantene på budsjett.

Style genseren til olabukser, skjørt og til og med over kjoler. Kjedebutikkene bugner av ulike typer og modeller, så her kan du også gjøre et kupp til en rimelig penge. Gå for så rene materialer som mulig som ull, bomull og viscose, slik at favorittgenseren din holder seg i flere sesonger.

Når det blir skikkelig kaldt, er det imidlertid ikke nok med en strikkegenser -de fineste fuskepelsene finner du her.

Militærgrønt

strikkegensere3

Genser med rund hals fra Zara

strikkegensere3

Genser fra Rag & Bone hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

Man kommer ikke unna militær- og mosegrønt i høst. La deg inspirere av Balmains visning, hvor ulike toner av militærgrønt ble brukt sammen. Vil du kombinere en stor strikkegenser med et skjørt i samme nyanse, kan du ta en titt på denne videoen!

Pasteller

strikkegensere2

Genser fra Zara. Foto: Produsenten

strikkegensere2

En langermet, flettestrikket genser med mohair fra H&M.

En pastellafarget strikkegenser er aldri feil, og går like fint til jeans som til skinnbukser som en kontrast. Vil du ta den sukkersøte stilen helt ut, kan du stjele stilen fra Moschino eller Thakoon, som kledde opp modellene sine i samme pastellfarge fra topp til tå.

Dyrisk

strikkegensere11

Satie o-neck aop genser samsoe samsoe

strikkegensere11

leonora knitted sweater Gina Tricot

Nei, vi blir aldri lei av dyremønster! Og det blir tydeligvis ikke de store motehusene heller. Blant annet Chloé, Céline og Givenchy viste det klassiske leopardmønsteret i sine vinterkolleksjoner. En litt mindre skrikende variant er det svart-hvite leopardmønsteret, som dessuten passer til det meste.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?