Høstgenseren du må sikre deg nå

Vi går sakte, men sikkert mot en ny sesong og det er tid for å oppdatere garderoben. Vi har funnet de fineste høyhalserne som er i butikk nå!

Zara-genser

Genser fra Zara, 559 kroner. Foto: Produsenten

Zara-genser

BLOGGER: Heidi Lill Veivåg som blogger på heidichic.blogg.no, ser fantatstisk ut i genseren fra Zara. Foto: heidichic.blogg.no

Høstens motebilde bugner av deilige, grove strikkegensere. Dette plagget er en av sesongens må-ha-gensere og passer til det aller meste. Strikkegenseren er en klassiker, så velg en delikat og nøytral farge som beige for å oppnå full effekt.

Noen av de største største og mest eksklusive motehusene som Louis Vuitton, Chanel og Ralph Lauren inspirerte med store, «chunky» høyhalsere på motevisningene sine, men synes du det blir i overkant mye å betale flere tusen for en genser, finnes det gode alternativer på kjedebutikkene.

Høyhalser 5

Genser fra H&M, 399 kroner. Foto: Produsenten

Høyhalser 5

Genser fra Part Two, 1099 kroner. Foto: Produsenten

Stylingtips

Kombiner genseren til blå jeans med sleng, en hvit skjorte og ankelstøvletter. På den måten får du en avslappet og kul hverdagstil. Sett prikken over i-en med en stram hestehale som får frem den voluminøse halsen på genseren.

For en mer pyntet stil kan du kombinere strikkegenseren til en kort skjørt, tette strømpebukser og pumps med høy hæl. Dette antrekket er mer kledd, veldig chic og samtidig «laid back».

Husk at du både kan bruke genseren utover høsten, til vintermånedene og tidlig vår. Dette er en god investering med andre ord.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?