Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Vintersko: 13 fine sko vi vil ha nå

FJELLSKO: Denne sesongen er det fjellsko som gjelder, også i byen. Disse er fra merket Diemme og heter Civetta Green Mix. 4500 kroner. Foto: Produsenten
FJELLSKO: Denne sesongen er det fjellsko som gjelder, også i byen. Disse er fra merket Diemme og heter Civetta Green Mix. 4500 kroner. Foto: Produsenten

Det er spesielt to ulike stiler du bør se etter hvis du skal investere i nye vintersko denne sesongen. MinMote har valgt ut de fineste å få tak i. 

Nå er den kalde fine tida her, synes mange. Og med ett var det tid for å legge sneakers og tøysko på hylla for i år. Denne sesongen er det spesielt to skotrender som dominerer - boots med stor, tykk såle og sko med lisser som ligner fjellsko.

Vintersko3

Sko fra Zara. Foto: Produsenten

Vintersko3

Sko fra Acne. Foto: Produsenten

Vintersko er gjerne dyrt, men til gjengjeld får du ofte mer solid kvalitet som varer lengre hvis du velger å legge litt ekstra penger i skoene. Det er derfor viktig å vite hvordan du tar vare på skinnskoene dine best mulig.

Vintersko2

Sko fra Sheperd hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Vintersko2

Sko fra Bally hos Footway. Foto: Produsenten

Når det er sagt finnes det mange sko som er inspirerte av klassikeren Bally med semsket skinn og deilige saueskinn inni. Det samme gjelder for det italienske merket Diemme og svenske Acne som har laget sin tolkning av fjellskoen.

Vintersko 2020 3

Sko fra ATP Atelier hos Ensemble. Foto: Produsenten.

Vintersko 2020 3

Diemme vintersko hos Høyer. Foto: Produsenten.

Vi i MinMote-redaksjonen synes det italienske merket Scarpa lager vel så fine fjellsko, til en litt rimeligere penge. Det aller viktigste når du skal kjøpe nye vintersko er at de er vanntette, er laget av rene materialer og holder på varmen - gjerne fôret med saueskinn eller ren ull.

Stylingtips

Et kult grep for å gjøre vinterantrekket mer spennende er å kombinere klumpete boots til klassiske, elegante plagg som en kåpe eller en søt kjole med svarte strømpeukser til.

vintersko4

SKo fra Scarpa hos Lillehammer Sport. Foto: Produsenten

vintersko4

Sko fra Urberg hos Fjellsport. Foto: Produsenten

Vintersko1

Sko fra Diemme. Foto: Produsenten

Vintersko1

Sko fra Nude hos Lille Vinkel Sko. Foto: Produsenten

Vintersko 2020 1

Sko med høy såle fra Dr. Martens hos Boozt. Foto: Produsenten.

Vintersko 2020 1

Sko fra Mono hos Frøken Pedersen.

Hvordan var din opplevelse i dag?