Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Få Tone Damlis sexy støvletter på budsjett

Både Kate Moss (40) og Tone Damli (26) har lagt sin elsk på de lårhøye støvlettene. MinMote har plukket ut rimeligere varianter som du fint kan bruke på årets julebord.

Martine Haug Nysether
Publisert:Festsesongen er like rundt hjørnet, og det kan være en utfordring å finne det perfekte julebordantrekket. Enten du skal på julebord med jobben eller venninnegjengen kan et par lekre støvletter være redningen.

De lårhøye støvlettene er tilbake i motebildet, og Tone Damli er blant stilikonene som sverger til støvlettene. Under «Idol»-sendingen sist fredag var 26-åringen iført de lårhøye støvlettene, en tettsittende gul kjole med ermer og vidde i skjørtet, et tynt belte i livet og et statement-smykke.

støvletter toppbilde tone

Foto: TV2

støvletter toppbilde tone

Støvletter fra asos.com.

Gå til butikk

- De lårhøye støvlettene er fine til kjoler, men de krever at det er balanse i antrekket. Bruker du en kjole som viser for mye hud, kan du fort se litt tacky ut, sier Damlis «Idol»-stylist Line Langmo til MinMote.

Både Moss og Damli har blitt sett i støvlettene fra Stuart Weitzman, som koster nærmere 6 000 kroner. Heldigvis finnes det rimeliger varianter i butikk, så du kan fint la deg inspirere av stjernene og få looken til en rimeligere penge.

Klikk på bildet for å se merke og pris!

lårhøye støvletter

Støvletter fra heels.com

ca. 978
Gå til butikk
lårhøye støvletter

Støvletter fra zalando.no

999,-
Gå til butikk

Det er liten tvil om at de lårhøye støvlettene er kule om de brukes riktig, men som Langmo påpeker, er det fort gjort å se litt «billig» ut. Det finnes imidlertid noen enkle regler til hvordan du kan se både sofistikert og lekker ut i de trendy støvlettene.

Gjør som stilikonene og gå for et par i matt eller semsket skinn. I og med at støvlettene dekker så mye av bena, kan det være lurt å holde seg unna variantene i blankt skinn eller lakk.

Støvlettene er perfekte til årets julebord, men unngå å kombinere de med en stram, ermeløs minikjole med utrigning. Gå gjerne for en løsere kjole med ermer, og fremhev midjen med en tynt belte. Du fint velge en kjole som er tettsittende oventil, men sørg da for at den har litt volum i skjørtet.

lårhøye støvletter 2

Støvletter med kilehæl fra nelly.com

599,-
Gå til butikk
lårhøye støvletter 2

Flate støvletter fra zalando.no

599,-
Gå til butikk

Ønsker du å bruke bukse på julebordet, er det ingenting i veien for å bruke de lårhøye støvlettene over en tettsittende bukse og en lekker bluse. Til hverdags er støvlettene ypperlig til tykke hverdagskjoler i ull eller til bukser med en deilig strikkegenser.

Enten du ikke orker tanken på høye hæler eller trenger et par som kan brukes til lange dager på kontoret, kan støvletter med kilehæl eller de lårhøye støvlettene uten hæl være et supert alternativ.

Publisert:

Finn mer innhold om: