Sjekk antrekkene fra Palmesus 2019

FESTIVALSOMMER: Guro Eveneud (24) t.v. og Pia Caroline Järnerfors (28) t.h. var blant gjestene på Palmesus. Alle foto: Iben Kalberg/MinMote.

KRISTIANSAND (MinMote): Dyreprint, bøttehatter og avslappet strand-stil var det som gjaldt under årets Palmesus-festival.

Iben Kalberg
Publisert:

Festivalsommeren er for alvor i gang, og MinMote var på plass under årets første dag av Skandinavias største strandfestival, Palmesus i Kristiansand, for å sjekke festivalmoten.

Med fint vær, nærhet til sjø (festivalen ligger jo tross alt på en strand..) og artister som Unge Ferrari og The Chainsmoker var stemningen på topp. Mange av gjestene hadde kledd seg i skikkelig strand-stil, og tilbehøret som regjerte var bøttehatt og rompetasker.

KJENDIS

Sjekk moten fra Oslo-festivalen Piknik i Parken

Her er noen av antrekkene fra festivalen:

FARGE-POPP: Patrice Averilla (28) har på seg en rød topp fra H&M og veske fra Primark. Martin Solhaugen (24) er i ført en jakke fra ManiereDeVor og en trendy cross bodybag fra Swims. Foto: Iben Kalberg.
LEOPARD: Leopard har vært trendy lenge. Linn Tønnessen (23) t.v. med leopardhatt og Therese Rød (24) med leopardskjørt. Foto: Iben Kalberg/MinMote
STRIPER: Synne Katrin Larsen (24) har valgt å bruke en stripete badedrakt fra H&M som topp. Foto: Iben Kalberg.
VIKTIG MED TILBEHØR: Det var mange hatter og rompetasker å se på Bystranda, to av dem som hadde på seg de populære festivaltilbehørene var Emil Osnes (20) t.v. og Wilson Gilbert (20) t.h. FOTO: Iben Kalberg.
MATCHER FESTIVALFARGEN: Rebecca Sinmichael (21) kledd i en rosa jumpsuit fra BikBok, matchende den rosa Palmesus-fargen. FOTO: Iben Kalberg
HAWAII: Jardar Stonghaugen (22) t.v. i blå skjorte fra Gant og William Matre (22) t.h i mønstrete skjorte fra Carlings. Foto: Iben Kalberg.
GULT ER KULT: Johanne Dybevik (21) hadde på seg et nydelig gult skjørt fra Zara, kombinert med et hårplagg hun hadde kjøpt i utlandet. FOTO: Iben Kalberg.
ALT ER LOV?: Marius Danielsen (25) i blomstersett og Stine Rygh (25) med glitter og blått hår. FOTO: Iben Kalberg
DYRISK: Celine Borge Larsen (21) t.v. i leopardkjole fra Mango og veske fra Nunoo, mens Frid Tandberg (20) t.h var kledd i hvit sommerkjole fra BikBok. Foto: Iben Kalberg.
Publisert: