Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Kontorstil i varmen: Plaggene som puster

KONTOR-SOMMER: Er du en av dem som tilbringer tid bak kontorpulten i sommervarmen, og jobber hardt som Elle Woods i «Lovlig Blond»? Foto: Fox
KONTOR-SOMMER: Er du en av dem som tilbringer tid bak kontorpulten i sommervarmen, og jobber hardt som Elle Woods i «Lovlig Blond»? Foto: Fox

Svetter du på kontoret eller hjemmekontoret? Her er noen komfortable plagg som passer på jobb, og etter jobb, i sommervarmen.

De fleste som jobber på kontor har kanskje kjent på følelsen av en liten kleskrise når gradestokken bikker 20 grader? Denne uken bikker gradestokken 25 i store deler av landet.

Man vil gjerne kle seg i plagg som passer lange dager bak kontorpulten, men som også funker på vei til og fra jobb når solen steiker. Kanskje planlegger du å gå rett på stranden når arbeidsdagen er over?
Les også: Sommerens fineste badetøy

Det aller første du bør tenke på er kvalitet. Unngå syntetiske materialer og velg stoffer som lin, silke og lett bomull. Velg plagg som sitter litt løst, slik at det ikke blir ubehagelig under arbeidsdagen, og slik at vinden kan blåse litt luft gjennom plaggene.

Lin

Linskjorte fra Arket. Foto: Produsenten

Lin

Culottes i linblanding fra Arket. Foto: Produsenten

Lin

Kjole fra Toteme Studio. Foto: Produsenten

Lin

Linbukser fra Acne Studios. Foto: Produsenten

Om du vil ha kjole, kan en med knepper eller splitt passe, slik at du kan kneppe opp og vise hud når det passer seg, og dekke til om du ønsker det.

En løs linskjorte og linbukse er en deilig kombinasjon i varmen, eller en T-skjorte med omslagsskjørt eller bermudashorts til. Mulighetene er mange. Om du vil investere i nye plagg, tenk på å kjøp noe som varer og som passer mange anledninger, gjerne i nøytrale og tidløse farger.

jobb

Kremhvitt skjørt i cupro fra Envelope 1976. Foto: Produsenten

jobb

Skjørt i viskoseblanding fra Rodebjer. Foto: Produsenten

jobb

Linbukse fra Faithfull the Brand. Foto: Produsenten

jobb

Kjole fra Cos. Foto: Produsenten

Skjorter er supert i varmen. En skjorte går enkelt fra påkledd til lettere kledd – rull opp ermene og knapp opp knappene og slipp solen til.

jobb2

Linkjole fra Mango. Foto: Produsenten

jobb2

Skjørt fra Les Coyotes de Paris. Foto: Produsenten

jobb2

Skjorte fra Arket. Foto: Produsenten

jobb2

Silkeskjorte fra Filippa K. Foto: Produsenten

Gå med en singlet under skjorten, og hiv den av når varmen blir for intens. Noen smykker pynter dessuten opp et enkelt kontorantrekk.

jobb3

Blazer i bomull og lin hos 11 Honore. Foto: Produsenten

jobb3

Skjørt i lin og viscose fra Sorént. Foto: Produsenten

Husk at det meste kan kjøpes brukt, sjekk din lokale bruktbutikk eller se om du finner noe i en av disse 12 nettbutikkene med vintage og brukt.

Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge

Hvordan var din opplevelse i dag?