Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

De beste merkene: Her shopper du undertøy på nett

Jakten på det perfekte undertøyet trenger ikke begrense seg til butikkene i nærområdet ditt. MinMote har funnet det beste undertøysverdenen har å by på - og alt kan klikkes hjem på nett.

Undertøy TOPPBILDE

SØT: Kanskje ikke den mest prakitsk BH-en, men definitivt en av de fineste. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Undertøy TOPPBILDE

DELIKAT: Rødt undertøy kan for bli tacky, men denne rødfargen oser eleganse. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

All produktomtale på MinMote er utelukkende basert på redaksjonelle vurderinger. I tråd med den digitale journalistikken lenker vi til butikkene der produktene er å få kjøpt. For produkter kjøpt gjennom SoBazaar får VG en andel av inntektene. Journalistene velger ut produktene de omtaler helt uavhengig av dette.

Det finnes noen «must haves» når det gjelder både BH-er og truser, og noen ganger vil man supplere samlingen med det lille ekstra; en lekker BH man føler seg fantastisk i, eller kanskje en silkepysj som kan erstatte jobbedressen på fredagskvelden?

Sett bort ifra de mest kjente kjedebutikkene og de klassiske undertøysmerkene, finnes det noen merker som merker og nettbutikker som er spesielt gode på lekkert, spennende og annerledes undertøy - i alle prisklasser. MinMote har laget en liste over det fineste undertøyet du kan få tak i på nett - kanskje du finner et nytt favorittmerke?

For Love & Lemons

Undertøy love and lemons

Truser fra For Love & Lemons hos Revolveclothing.com. Foto: Produsenten

Undertøy love and lemons

BH Fra For Love & Leoms hos Nastygal.com. Foto: Produsenten

Hvis du liker iøynefallende undertøy, kan du ikke gå glipp av Los Angeles-baserte For Love & Lemons. Dette er ikke billig undertøy, men vi snakker håndsydde blonder, intrikate detaljer og generelt høy showstopper-faktor. Særlig lager de fortryllende vakre BH-er uten spiler, som er som smykker i seg selv. Kjolene fra samme merke er vedt å merke seg - de er forlengst omfavnet av blant annet Taylor Swift og Kardashian-søstrene. Vil du la deg inspirere av Fifty Shades of Grey, er dette stedet. For det beste utvalget som sender til Norge, se Shopbop.com, Nastygal.com og Revolvecloting.com.

Free People

Undertøy Freepeople

Turkis BH fra Free People. Foto: Produsenten

Undertøy Freepeople

Rød BH fra Free People. Foto: Produsenten

Har du en bohemsk og avslappet stil, er dette nettbutikken for deg - både når det gjelder klær og undertøy. Utvalget er blottet for skrikende neonfarger og logoer, og fokuserer på blonde-BH-er i nydelige farger, som er like sexy som de er komfortable. Mange av dem er perfekte til å ha under en gjennomsiktig topp! Prisene varierer veldig, her kan du få BH-er til under 200-lappen, og oppunder 2000 - og alt kan sendes til Norge fra nettbutikken.

Beautiful bottoms / Asceno

Undertøy Asceno

Jumpsuit/pysjamas fra Asceno by Beautiful Bottoms.

Undertøy Asceno

KJENDIS OVER NATTEN: Hertuginne Kates søster Pippa Middleton ble særlig kjent for sin veldreide bakdel da hun var forlover i prinsebryllupet i 2011. Under hadde hun på seg undertøy fra Beautiful Bottoms. Foto: Getty Images

Vet du hva 2011s mest omtalte bakdel (Pippa Middleton i bryllupet til hertuginne Kate og William så klart) var kledd i under kjolen? Undertøy fra britiske Beautiful Bottoms. Beautiful Botttoms ble grunnlagt i 2009 av to venninner i 20-årene, og ettersom de ble eldre utviklet de undertøyet i en mer voksen og sofistikert retning - og relanserte seg nylig som Asceno by Beautiful. Undertøyet er perfekt til deg som vil ha enkelt og delikat luksusundertøy som likevel er feminint - og ikke glem å sjekke de råeksklusive siljepysjene! Merket selges i et utall butikker i London blan annet, og sendes til Norge fra sin egen nettbutikk.

Asos

Undertøy Asos

BUDSJETT-HERTUGINNEN: Kate er kjent for å velge rimelige alternativer nå og da - denne Asos-kjolen ble utsolgt på et par timer etter at hun brukte den. Foto: Getty Images

Undertøy Asos

BH fra Asos.com. Foto: Produsenten

Fancy undertøy blir fort dyrt, men det gjelder ikke alle merker. Nettgiganten Asos sitt eget undertøysmerke har nydelige BH-er som ligger på under 200-lappen - her kan du gjøre et kupp hvis du liker ungt og hipt undertøy! Det er ikke for ingenting at kjendiser som hertuginne Kate og Lea Michelle har sverget til Asos-plagg flere ganger - de vet hva de driver med.

Only Hearts

Undertøy Only Hearts

Truse fra Only Hearts. Foto: Produsenten

Undertøy Only Hearts

BH fra Only Hearts. Foto: Produsenten

Only Hearts begynte som en liten butikk med fancy undertøy i New York i 1978 - og fortsatt holder det koken som et av de kuleste undertøysmerkene. Skaperne har en forkjærlighet til hjerter, og nesten alt undertøyet har hjerter eller delikate blonder. Liker du det ultrafeminine og litt vintagepregede, er dette er skattekammer. I tillegg lager de enkle basisplagg som singletter, truser og boxershorts i sort, hvitt og nude. Merket sender til Norge fra sin egen butikk.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?