Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

10 lekre ullplagg å holde varmen i

Ingenting slår ull om vinteren. MinMote har trålet butikkene etter de fineste ullplaggene akkurat nå. 

10ullplaggtopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

10ullplaggtopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

10ullplaggtopp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Ull koster gjerne mer enn syntetiske materialer - men varer også som regel lenger. Dessuten har også kjedebutikkene begynt å få et stort utvalg av plagg i både 100 prosent ull og ullblandinger, som ikke trender å koste skjorta.

Trenger du inspirasjon til julebordsantrekket? Sjekk dette:

I denne saken har vi plukket ut ullplagg i forskjellige prisklasser - alt fra 100 prosent kashmir til blandinger med noen prosent ull. Finner du en favoritt?

Trykk på bildene for å se merke og pris.

10ullplagg1

Kåpe fra Zara. Foto: Produsenten

10ullplagg1

Bukser fra Zara. Foto: Produsenten

10ullplagg1

Genser fra H&M. Foto: Produsenten

En deilig ullgenser er et must om vinteren - velger du en i hvitt, passer den dessuten til alt du har. Match den gjerne med tykke ullbukser - et varmere hverdagsantrekk finner du ikke! En lekker ullkåpe kan brukes både som ytterplagg på høsten og våren, eller som en litt mer pyntet cardigan inne.

10ullplagg2

Skjørt fra Ganni. Foto: Produsenten

10ullplagg2

Kjole fra Designers Remix. Foto: Produsenten

10ullplagg2

Jumpsuit fra Kashmina. Foto: Produsenten

At det er kaldt ute betyr heldigvis ikke at man ikke kan pynte seg. Et skjørt i ull over tykke ullstrømpebukser og varme boots er et godt alternativ - eller hva med en deilig strikkekjole? En jumpsuit i kashmir kan brukes til både hjemmekvelder på sofaen og på fest med høye hæler og skinnjakke over.

10ullplagg3

Genser fra H&M. Foto: Produsenten

10ullplagg3

Bukser fra Mango. Foto: Produsenten

10ullplagg3

Lue fra FWSS. Foto: Produsenten

10ullplagg3

Skjerf fra Holzweiler. Foto: Produsenten

Liker du en mer formell stil, kan det være greit å bytte ut de standard dressbuksene dine med et par i ull på denne tiden av året.

Vil du ha en strikkegenser som skiller seg litt ut, er trompetermer superhett akkurat nå (se hvordan du lager dem selv her). Og ikke glem lue og skjerf i kulda!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?