Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Freshe collegegensere du kan bruke til alt

Bomullsgensere, gjerne med trykk, er et must i garderoben denne våren. Her er de åtte fineste i butikk nå.

genser 3

Genser fra Weekday. Foto: Produsenten

genser 3

Genser fra Ganni. Foto: Produsenten

En myk og deilig bomullsgenser redder nesten en hver kleskrise, og kan brukes til både bukser, skjørt og kjoler. I tråd med athleisure-trenden som herjer om dagen, er kjedebutikkene fulle av collegegensere både med og uten sporty preg.

Sleng en kul skinnjakke over - her er vårens fineste.

genser 1

Genser fra H&M. Foto: Produsenten

genser 1

Genser fra Frame. Foto: Produsenten

Stripete overdeler er etter vår mening selve definisjonen på parisienne chic, og

spesielt om du styler det til et lekkert skjørt, og ankelstøvletter. Genserne med trykk og mønster er kjempefint til lyse jeans i 501-stil og kule sneakers.

genser 2

Genser fra Zara. Foto: Produsenten

genser 2

Genser fra Zara. Foto: Produsenten

Bomullsgensere i off white, grått og mørkeblått er klassikere som aldri vil forsvinne fra motebildet, og som passer til alt. Spesielt fint er disse til solbrun hud og en kort olashorts om sommeren. Bomberjakken vil utgjøre prikken over i-en i antrekket - her er åtte fine modeller.

gensere

Genser fra Mango. Foto: Produsenten

gensere

Genser fra Bik Bok. Foto: Produsenten

Gå for en løs og ledig variant med hette for å understreke den populære athleisure-stilen. Her ser du forresten fem måter å style leggingsen på!

Hvordan var din opplevelse i dag?