Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

De fresheste treningstightsene i butikk nå

Glem den utvaskede t-skjorten og joggebuksene når du skal trene - MinMote har plukket ut de sprekeste treningstightsene du kan få tak i akkurat nå.

sak om tights toppbilde

Treningstights fra Nike - sjekk pris og butikk nedover i saken!

sak om tights toppbilde

Treningstights fra Live the Process - sjekk pris og butikk nedover i saken!

Som om det ikke er slitsomt nok å dra på trening fra før av, kan kjedelig treningstøy virke direkte demotiverende. Nupper, falmende farger og slarkete glidelåser frister jo ikke akkurat når du er klar for en svett og trang gruppetime.

Vi vil gjerne ha ditt tightsbilde! Del det på sosiale medier med #mintights #minmote og så publiserer vi det kanskje i en sak i serien vår om tights.

De store sportsbutikkene og produsentene ser at salget av treningstightser øker, og med det kan vi nærmest slå fast at plagget er mer populært enn noensinne - også utenfor treningsstudioet. Denne uken skriver nemlig MinMote om at treningstightsene har inntatt motebildet, og nærmet blitt en ny nasjonaluniform - til hverdags.

Så for sikkerhets skyld er det på sin plass å forsikre at treningstightsene i denne saken er ment til nettopp det; trening.

KOMMENTAR:Kom dere ut av treningstightsen!

Det sagt, så er det masse fantastisk treningstøy å velge i der ute. Enten du vil gå for en rimelig variant fra kjedebutikkene eller en mer eksklusiv tights - MinMote har plukket ut de fineste og fresheste tightsene akkurat nå. Hvis noe skal lokke oss på trening, så er det disse!

Trykk på bildene for å se pris og merke!

Klassikeren

sak om tights sorte

Treningstights fra Adidas hos XXL. Foto: Produsenten

sak om tights sorte

Løpe- og treningstights i hurtigtørkende Dri-Fit til dame. Kvalitet og detaljer er som forventet fra Nike, og rapportene sier at dette er ekstremt komfortable og flatterende tights.

Den klassiske sorte tightsen kommer neppe til å forsvinne fra sportsbutikkene og er et supert alternativ om du ikke vil ha en tights som skriker etter oppmerksomhet. Dessuten passer den til alt!

Gladfargene

sak om tights gladfarger

Treningstights fra Puma hos XXL.no. Foto: Produsenten

sak om tights gladfarger

Treningstights fra Nike hos Getinspired.no. Foto: Produsenten

Det er kaldt ute, litt for langt til treningssenteret og generelt lite fristende å trene. Kanskje, hvis det lyser opp av friske farger i klesskuffen, at det blir litt mer motiverende? Her er alt lov - jo villere farger og mønster, jo kulere.

Luksustightsen

sak om tights luksus

Treningstights fra Live the Process, hos Net-a-porter.com. Foto: Produsenten

sak om tights luksus

Essentials Three-Quarter Tights fra Stella McCartney for Adidas.

Flere av de store motehusene har kastet seg på treningstrenden, og blant de mest kjente er Stella McCartney som har en egen underlinje hos Adidas. Live The Process er et annet fantastisk merke som hovedsakelig leverer mye yogatights, som fungerer like bra som kosebukser hjemme.

Knekort

sak om tights knekort

En ankellang treningstights i hurtigtørkende funksjonsmateriale. Den har bred elastikk i midjen og nøkkellomme bak med glidelås.

sak om tights knekort

Treningstights i kort modell. Lomme bak med glidelås og meshkvalitet bak knær.

Tightsen trenger ikke rekke helt ned til anklene, og et godt alternativ til den kort-korte minishortsen, er en tights som rekker til kneet. Et topp alternativ om sommeren, eller hvis du skal trene inne og det er varmt.Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?