De fineste festkjolene i butikk nå

Ermeløse kjoler konfirmasjon

Er du i siste liten før vårens fest- og konfirmasjonssesong sparkes i gang? Her er kjolene som passer enten du er hovedperson eller gjest.

Oda Marie Midbøe
Publisert:
Ermeløse kjoler konfirmasjon

Kjole med blomstermønster fra Gina Tricot, 499 kr. Foto: Produsenten

Ermeløse kjoler konfirmasjon

Kjole med draperinger fra Lindex, 399 kr. Foto: Produsenten

Mai er høytid for konfirmasjoner landet rundt, og jakten på et passende antrekk kan være utfordrende både for hovedpersonen selv, men også for gjestene. Stikkord for dresskoden er tekkelig og elegant - dette er ikke anledningen hvor du drar på deg den trangeste minikjolen med dyp utringning.

Du behøver likevel ikke å se kjedelig ut: I vår og sommer er trendene preget av romantisk blomstermønster, sterke knallfarger, pasteller og blonder.

Maxikjoler konfirmasjon

Maxikjole med blomstermønster i rosa og grønt fra H&M, 299 kr. Foto: Produsenten

Maxikjoler konfirmasjon

Grønn kjole med stroppedetaljer fra Zara, 699 kr. Foto: Produsenten

Lange kjoler, gjerne i en løstsittende fasong, er både elegant og tekkelig. Style kjolen med et par høyhælte sko og iøynefallende smykker. Gå gjerne for en variant med blomstermønster for et boheminspirert uttrykk, eller i en sart pastellfarge. Da kan det også være fint å kombinere kjolen med

hjemmelaget blomsterpynt i håret.

Romantisk og elegant konfirmasjonskjoler

Rød kjole med glidelåsdetalj på ryggen fra Mango, 399 kr. Foto: Produsenten

Romantisk og elegant konfirmasjonskjoler

Kjole i blondemateriale fra Bik Bok, 399 kr. Foto: Produsenten

Hvis du ønsker å gå kledd i en kortere kjole, bør lengden rekke til kneet eller rett ovenfor. Gå gjerne for en sterk farge eller romantiske blonder, og dropp utringningen til fordel for et avrundet frontparti. For å fremheve din kvinnelige silhuett kan du også feste et belte i livet for å markere midjepartiet.

Hvis kjolen er ermeløs bør du ta med deg enten en blazer, kardigan eller et sjal som kan holde skuldrene varme, og som du kan dekke deg til med inne

i kirken eller i lokalene hvor seremonien tar plass.

Publisert: