Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Hot trend: Denimplaggene du kan sikre deg nå

Dongeri er noe av det hotteste du kan kle deg i til våren. Enten du går for sesongens it-bukse, den klassiske olaskjorten eller denim fra topp til tå, kan du sikre deg de trendy plaggene allerede nå.

denim

LEKKER I DENIM: Stella McCartney er en av designerne som har lagt sin elsk på demin denne sesongen. En kjole i denim kan fint både brukes til hverdags og fest. Foto: Getty Images

denim

BLÅTONER: Chloé var blant motehusene som sendte modellene ned catwalken iført fotside denimplagg. Foto: Getty Images

denim

Lee Jeans Emelle fra Ellos.no. Foto: Produsenten

Denim, olastoff eller dongeri er noe de fleste av oss allerede har i garderoben, og hvis det er lenge siden du har brukt de slitesterke plaggene - er det virkelig på tide å ta de frem igjen.

Store internasjonale motehus som Chloé, Louis Vuitton, Gucci, Stella McCartney og Burberry Prorsum viste alle denim i sine vår- og sommerkolleksjoner.

MOTEREDAKTØR: Randi Helene Svendsen i Costume. Foto: Renate Torseth
MOTEREDAKTØR: Randi Helene Svendsen i Costume. Foto: Renate Torseth

- Denim er en stor trend denne sesongen, og jeg synes det er gøy at det slitesterke stoffet har så stor plass i motebildet til våren. Jeg tror det er en trend som passer oss nordmenn godt, sier moteredaktør Randi Helene Svendsen i Costume til MinMote.

Se 10 trendy denimkupp nederst i saken!

Slik styler du

Denne sesongen er 70-tallet tilbake for fullt i motebildet, og moteredaktøren anbefaler å tenke på det når du styler denimplaggene.

- Sesongens it-bukser, jeans med sleng, er flatterende for de fleste. Kombiner den med en bluse, høye hæler og en skulderveske for en avslappet hverdagsstil á la 70-tallet, tipser Svendsen.

Shoppe på nett?Her er de beste butikkene

Våger du ikke å ta 70-tallsstilen helt ut, finnes det mange fine alternativer som har rette og vide ben, i stedet for den voldsomme slengen.

- De kan styles mer formelle med en skjorte og blazer til, eller mer avslappet med en blondetopp til som sett hos for eksempel Louis Vuitton.

STILIG: It-jente og stilikon Alexa Chung viser hvordan du enkelt kan style denimtrenden. Foto: Getty Images
STILIG: It-jente og stilikon Alexa Chung viser hvordan du enkelt kan style denimtrenden. Foto: Getty Images

Hvis du ikke er så opptatt av 70-tallet kan du la deg inspirere av Burberry Prorsum, som kombinerte formsydde denimjakker til knelange blyantskjørt. Moteredaktøren anbefaler å style antrekket med et chiffonbelte i livet, som gir en fin kontrast til det grovere denimstoffet.

- Kan man gå kledd i denim fra topp til tå?

- Absolutt! Kombiner gjerne forskjellige blå denimnyanser med hverandre, og bruk en denimoverdel til et olaskjørt- eller bukse. Velg en topp med skulderstropper eller kort erm for at ikke uttrykket skal bli for massivt, råder Svendsen.

Skal du handle i Oslo?Her er de beste butikkene

Ønsker du å bruke denimtrenden på fest, er det ingenting i veien for det. Gå for en lekker kjole, butikkene har både korte og lange varianter, som du enkelt kan style med et par plattformsandaler eller stiletthæler til fest.

Skjorter:

denim1

Skjorte fra Levi's hos Nelly.com. Foto: Produsenten

denim1

Dongeriskjorte fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

Kjoler:

denim2

Hilfiger Denim ELVINA - Dongerikjole - medium indigo hos Zalando.no.Foto: Produsenten

denim2

4795 Ginger Dark Denim fra Miinto.no. Foto: Produsenten

Skjørt:

denim 3

Skjørt fra Levi's hos Ellos.no. Foto: Produsenten

denim 3

A-formet skjørt fra Stella McCartney hos Matchesfasion.com. Foto: Produsenten

Overdeler:

denim5

Soft tencel shirt fra Mango.com. Foto: Produsenten

denim5

Topp fra M Misson Bow-embellished denim top hos Net-a-porter.com. Foto: Produsenten

Jakke og fotsidt skjørt:

denim4

Monki Denim Baseball Jacket hos Asos.com. Foto: Produsenten

denim4

Denim LONG SKIRT fra mango.com. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?