Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

5 moteprofiler: Slik styler de T-skjorten

EN FAVORITT: Den hvite T-skjorten er en garderobefavoritt blant mange. Her har Costumes moteredaktør stylet T-skjorten med et denimskjørt og en fargerik jakke.
EN FAVORITT: Den hvite T-skjorten er en garderobefavoritt blant mange. Her har Costumes moteredaktør stylet T-skjorten med et denimskjørt og en fargerik jakke.Privat

Trenger du stylingtips? Da har du kommet til rett sted!

Den hvite T-skjorten er plagget som virkelig kan brukes til det meste. Det er en tidløs klassiker som kan styles på en rekke måter – noen ganger trenger man bare litt inspirasjon.

Og det er nettopp det vi har bedt fem motebevisste damer om å gjøre. Inspirere oss og vise hvordan de styler en enkel T-skjorte.

Hvordan ser det ut når den New York-baserte stylisten Elise Sandvik bruker en T-skjorte? Og hva blir resultatet når Costumes moteredaktør Sonia Uppal tar i bruk klassikeren? Det svaret skal vi få nå:

KLASSIKER: Vi ba fem kule damer style denne enkle, hvite T-skjorten.
KLASSIKER: Vi ba fem kule damer style denne enkle, hvite T-skjorten.Julie Josephine

Influencer Petra Henriette Rufi

– Du ser meg sjelden i baseplagg, men de få jeg eier «spicer» jeg som regel opp med farger. Jeg liker å bruke farger som komplimenterer øynene mine og får frem gløden i huden min.

– Jeg har valgt å style T-skjorten i lag på lag med en ekstravagant, figurnærkjole som får frem kroppsfasongen min på en flatterende måte. Med dette bruker jeg lårhøye zebra-boots, fordi disse matcher kjolen på ett vis. Over kjolen har jeg en oransje blazer som matcher med scrunchien. Jeg har fått oppheng på blå øyenskygge, og selvsagt måtte jeg få sneket dette inn i stylingen min.

Influencer Petra Henriette Rufi
Influencer Petra Henriette RufiPrivat
Oransje blazer

Oransje blazer

Boyfriend-blazer fra Cras.

Grønn clutch

Grønn clutch

Glossy satengveske i et kult design.

Glitrende ruter

Glitrende ruter

Kort kjole med påsydde detaljer.

Søte øredobber

Søte øredobber

Disse gir antrekket det lille ekstra.

Hårspenner

Hårspenner

Søte logo-hårspenner i blått fra Prada.

Scrunchie

Scrunchie

En hvit og en oransje.

Glitrende ring

Glitrende ring

Fra samarbeidskolleksjonen til Angelica Blick og Safira.

Turkis øyenskygge

Turkis øyenskygge

En høypigmentert øyenskygge fra NARS.

Gule solbriller

Gule solbriller

Fra The Attico.

Zebraprint-bootsLuksus

Zebraprint-boots

Knehøye boots fra Paris Texas.

Stylist Elise Sandvik

– Jeg lever minimalistisk på mange måter og det reflekteres i garderoben min og antrekkene mine. T-skjorte og jeans er min «go to»-look nesten hver dag. Siden jeg løper mye rundt i byen og tar møter, gjør pulls, er på set og så videre, er komfort viktig for meg.

– Derfor blir det oftest sneakers og en veske som er stor nok til å romme Mac og agenda. For å gi looken personlighet, bruker jeg smykker i gull fra favoritter som Bagatiba og Mejuri. Har drømt om denne ringen fra den Oslo-baserte designeren Spustova siden i fjor! Drar med noen solbriller som passer til resten av antrekket. Purelan som leppepomade er min «holy grail» og er alltid med i vesken.

Stylist Elise Sandvik
Stylist Elise SandvikPrivat
Solbrille-klassikerNorsk design

Solbrille-klassiker

Pilotbriller fra Kaibosh.

Herrejeans

Herrejeans

Rette ben, middels høyt liv.

Kjettingkjede

Kjettingkjede

14K gult gull.

Joggesko

Joggesko

Kule sneakers i hvitt og gull.

Skinnveske

Skinnveske

Liten, hvit tote bag i skinn.

Til tørre lepper

Til tørre lepper

En salve som lindrer, behandler og forebygger såre, sensitive eller tørre brystvorter ved graviditet og amming, men som også kan brukes til tørre lepper, neglebånd og tørr hud over hele kroppen.

Sonia Uppal, mote- og skjønnhetsansvarlig i Costume

– Den hvite T-skjorten har reddet meg ut av mange kleskriser, nettopp fordi den er så enkel å kombinere med andre plagg. Denne våren har jeg latt meg inspirere av catwalken der motehus som blant andre Altuzarra og Isabel Marant oppgraderer uttrykket med en BH-topp festet på utsiden av T-skjorten. Den stilen skal jeg kopiere og pynte til med lekre øredobber, pastellfarger på neglene og et par komfortable sko jeg kan sprade rundt i.

– En annen kombinasjon jeg elsker, er å bruke en blendahvit T-skjorte til et par hvite jeans og klappe på en knallrød leppestift på lepper og kinn, spesielt om sommeren når huden er brun og gylden. Og avslutter du i tillegg med å binde et fargerikt skaut rundt hodet, treffer du på en av sesongens største trender.

Sonia Uppal, mote- og skjønnhetsredaktør i Costume
Sonia Uppal, mote- og skjønnhetsredaktør i CostumePrivat
Heklet BH

Heklet BH

Rosa overdel med V-hals og knyting.

Klassiske jeans

Klassiske jeans

Tidløse jeans - en garderobefavoritt.

Lekre øredobber

Lekre øredobber

Fra Jil Sander.

Cape

Cape

Avslappet passform. Ullblanding.

Flats

Flats

Flate sko med spiss tupp.

Klassiske blomsterduft

Klassiske blomsterduft

Sensuell duft med rose, bergamott og heliotrop.

Influencer Annika Sofie Eliassen

– Jeg har personlig valgt Nike over Adidas de siste årene, men mitt neste skokjøp blir klassiske Superstars i svart. Jeg har valgt en mørkeblå, oversized denimbukse (fordi komfort er det viktigste når jeg kler på meg, alltid) med kontrastsøm for en litt mer edgy look.

– Quiltede jakker er min «go to» – spesielt nå når vi beveger oss mot litt varmere vær. Da du alltids legge til ekstra lag under på kaldere dager, som med en heklet vest over T-skjorten. Denne er fra Monki, men hvorfor ikke hekle den selv?

Influencer Annika Sofie Eliassen
Influencer Annika Sofie EliassenPrivat
Quiltet jakke

Quiltet jakke

En oversized jakke i quiltet, lett vattert kvalitet med krinklet overflate.

Svarte sneakers

Svarte sneakers

Klassikeren Superstar fra Adidas.

Heklet topp

Heklet topp

Vest med fargerikt mønster.

Klassiske hoops

Klassiske hoops

Chunky, små, gullfargede hoops.

Løse, rette jeans

Løse, rette jeans

Legg merke til kontrastsømmen!

Strikket håndveske

Strikket håndveske

Håndlaget av tykt tau.

KK-redaktør Ingeborg Heldal

– Jeg elsker en enkel hvit T-skjorte, og har mange av dem, men som med alt annet jeg har klarer jeg aldri å slå meg til ro med en «less is more»-styling. Inne i hodet mitt kan jeg se for meg en enkel hvit T-skjorte med en jeans som er høy på livet og et par kule sneakers. Men jeg kjenner meg selv, og vet jeg kommer til å style den med tyllskjørt, skinnjakke, sandaler, store øredobber og en kul veske. More is more hele veien.

KK-redaktør Ingeborg Heldal (t.h.)
KK-redaktør Ingeborg Heldal (t.h.)Privat
BikerjakkeLuksus

Bikerjakke

Skinnjakke fra norsk designer.

Tyllskjørt

Tyllskjørt

Maxiskjørt i blå tyll fra Alexander McQueen.

Gucci-sandaler

Gucci-sandaler

Lekre, grønne høye hæler.

Vevd veske

Vevd veske

En veske med sommervibber.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?