10 uforglemmelige moteøyeblikk med Pamela Anderson

I MOTEKRETSER: Pamela Anderson poserer sammen med Donatella Versace under en butikkåpning i 1998. Legg merke til piggtråden rundt Pamelas arm – tatoveringen var det mange som ønsket å kopiere.

Fra rosa cowboyhatt og korsett til Chanel fra topp til tå, Pamela Anderson (54) har en stil det ikke går an å ikke legge merke til.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Vi har ventet i spenning på serien «Pam & Tommy», og med det kommet inn i Pamela Anderson-modus.

Det er langt mer enn rød «Baywatch»-badedrakt som er verdt å merke seg fra Andersons moteunivers og status som tidens største sexsymbol på slutten av 90-tallet. Hun har vært en tydelig stemme i offentligheten mot bruken av pels og dyrs rettigheter, og har også fått tilgang til eksklusive motevisninger – og samarbeidet tett med Vivienne Westwood.

UNDER INNSPILLING: Pamela Anderson har gjort den røde badedrakten ikonisk. Her fra innspillingen av «Baywatch» i 1995.
KJENDIS

Sjekk Britney Spears' stilreise

Serien «Pam & Tommy», som riktig nok har fått lunkne anmeldelser, handler om forholdet mellom Anderson og Mötley Crew-trommisen Tommy Lee, som giftet seg etter bare fire dager i 1995. En berømt sextape havner på avveie, og resten er historie. Anderson selv har holdt seg taus om serien, men har avslått å medvirke.

Vi måtte rett og slett ta en tur ned memory lane, og se nærmere på noen av de mest episke moteøyeblikkene.

GIRL NEXT DOOR: I begynnelsen av karrieren i rampelyset kledde Anderson seg ofte som den typiske girl next door, gjerne med en sexy vri. Her er hun i 1993, et år etter at «Baywatch» først begynte å rulle over skjermene.
Pamela Anderson har av flere blitt kalt en moderne Brigitte Bardot – noe sveisen med volum har bidratt til. Her er hun og Tommy Lee i 1995.
FOR DYREVELFERD: Tommy Lee og Pamela Anderson ankommer en PETA-utdeling i Los Angeles i september 1999
SPENSTIG ANTREKK: Tommy og Pamela på MTV Video Music Awards i september 1999 i en av deres mest ikoniske looks. Den store fjærhatten er signert Ivy Supersonic. Tommy Lees frakk er fra Burberry.
SNUPPETE I RETTEN: Pamela Anderson måtte møte i retten i 1997. Hun hadde på seg en snuppete drakt med miniskjørt og jakke.
GLITRET PÅ FEST: Her er Pamela Anderson på den røde løperen i 2000. Solbrillene er i ekte Y2K-ånd.
MUSIKKFEST: Sommerfugler var en hit på klesfronten i 2002. Her er Anderson på Country Music Awards, hvor hun så på forloveden Kid Rock som opptrådte.
PÅ LUKSUS-MOTEVISNING: Her er Pamela Anderson på Chanel-motevisning i 2019.

Her kan du få en smakebit av serien og se intervju med skuespillerne:

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: