Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fire fine sommerantrekk

LEKRE SOMMERANTREKK: Den store bomullsskjorten passer ypperlig som strandplagg. Her er influencer Martine Akersveen på ferie i sin skjorte.
LEKRE SOMMERANTREKK: Den store bomullsskjorten passer ypperlig som strandplagg. Her er influencer Martine Akersveen på ferie i sin skjorte. @martineakersveen

Om sommeren får vil alltid ekstra sansen for blåtoner, som minner om både skyfri blå himmel og avkjølende hav.

Det kan være fort å gå seg inn i vante vaner og rutiner om sommeren. Og da trengs det gjerne litt påfyll av inspirasjon for å se garderoben og mulighetene i nytt lys.

Her antrekkene vi gjerne bruker nå:

På badetur

Noe av det deiligste med sommeren er å kunne hoppe i vannet når anledningen byr seg. Et undervurdert strandplagg, som egner seg godt til å slenge over bikini eller badedrakt, er den oversizede skjorten i bomull. Kanskje har du allerede en favoritt i skapet? Den passer også som hånd i hanske med den gode, gamle shortsen.

Fargerik

Fargerik

Oversized skjorte med fargerike paneler fra trendy Blanca Studio.

Oversized skjorte

Oversized skjorte

Stor Oxford-skjorte i bomull.

Vintage

Vintage

Det finnes drøssevis av fine skjorter på bruktmarkedet. Her er en brukt skjorte fra Ralph Lauren.

På jobb og rett ut

Noen av oss må holde hjulene i gang om sommeren også. Men vi kan jo gjerne gjøre det litt sommerlig og pyntet for det, og det er jo ekstra deilig å utnytte tiden etter jobb til en utemiddag eller is i solen. En myk kjole passer perfekt, og kan enkelt dresses litt ekstra opp.

Sommerlig kjole

Sommerlig kjole

Kjole i myk viskose med kort erm og knepping i front.

Omslagskjole

Omslagskjole

Omslagskjole som rekker til knærne med krage. Laget i blanding av viskose, bomull og lin.

Midikjole

Midikjole

Midikjole med vaffelsøm og firkantet utringning på salg hos Ganni.

På sommerfest

Ah, det er deilig å pynte seg om sommeren! Endelig trenger man ikke tenke liiike mye på om man blir for kald, om man brude hatt med en strømpebukse og hvilken jakke som passer seg best. En sommerkjole gjør susen, og skal du være ute lenge kan en deilig hjemmestrikket ullgenser løse det meste.

Den lille hvite

Den lille hvite

Hvit kjole i linblanding med splitt og åpen rygg.

Snuppete

Snuppete

Minikjole i lin med volang og spaghettistropper.

Åpen rygg

Åpen rygg

Kjole med vaffelsøm i livet og knyting i ryggen.

På hyttetur

Lat, latere, latest! For å senke tempoet og bare kjenne på sommerfølelsen er det lite som slår en hyttetur. Matchende sett i naturmaterialer er en evig sommerfavoritt – og de egner seg ypperlig til late aktiviteter.

Sett i lin

Sett i lin

Shorts og skjorte i lin. Pris er for skjorten.

Søte detaljer

Søte detaljer

Rutete loungewear-sett i lin.

Komfortabel

Komfortabel

Myk shorts i bomull.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?