Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

11 jakker til sensommeren

Se merke og pris i saken.
Se merke og pris i saken. Produsenten

Disse jakkene gjør seg utmerket i overgangen fra sommer til høst.

Vi er nok ikke de eneste som har merket at det er blitt ganske mye kaldere om kvelden nå. Vi sverger fremdeles til luftige sommerkjoler når solen stråler, men om kvelden er det helt nødvendig med en strikkegenser eller en fin jakke.

Det er sistnevnte vi er på utkikk etter nå. Jakkene som passer perfekt i den overgangsfasen fra sommer til høst. For nei, vi er ikke helt klare for å grave frem den fotside boblejakken helt ennå.

Akkurat nå er vi mer interesserte i elegante blazere, denimjakker, trenchcoats, samt de korte og kule variantene.

Disse jakkene er perfekte til å slenge over sommerkjolen om kvelden, eller style i lag på lag når høsten melder sin ankomst. Her er det bare å prøve seg frem og bruke fantasien!

Blazer i ullmiks

Blazer i ullmiks

Jakke fra H&M.

Oversized denimjakke

Oversized denimjakke

Jakke fra Weekday.

Brun jakke med knyting

Brun jakke med knyting

Jakke fra NA-KD.

Klassisk, beige jakke

Klassisk, beige jakke

Jakke fra Kappahl.

Blomstrete med knyting

Blomstrete med knyting

Jakke fra byTiMo.

Rosa skjortejakke

Rosa skjortejakke

Jakke fra Zara.

Svart trenchcoat

Svart trenchcoat

Jakke fra By Malene Birger.

Rutete ullblazer

Rutete ullblazer

Jakke fra & Other Stories.

Vattert kåpe

Vattert kåpe

Jakke fra Lindex.

Rød/brun jakke med vintage-preg

Rød/brun jakke med vintage-preg

Jakke fra Weekday.

Lang jakke i lin

Lang jakke i lin

Jakke fra Zara.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?