Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dette er den hotteste jakken i vår

Tweed-jakker à la Chanel står sentralt i motebildet denne våren. Her er åtte nydelige jakker du kan bruke allerede nå. 

Tweedjakke 1

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

Tweedjakke 1

Jakke fra Co'Couture hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Et av de mest tidløse og klassiske plaggene du kan ha i klesskapet er en tweed-jakke i Chanel-stil. Jakken er selve definisjonen på den franske stilarten «chic».

Motehuset Chanel har lang tradisjon for å holde liv i det ikoniske plagget som var Coco Chanel sitt absolutte nøkkelplagg, og denne våren er jakken tilbake i motebildet for fullt.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

(Kristine Frøseth, Taylor Russell og Nana Komatsu i Chanel-jakker i tweed under Haute couture-moteuken i Paris, torsdag)

Det er få som har mulighet, eller lyst for den saks skyld, til å bruke mange titalls tusen på en jakke fra Chanel. Jakkene kjennetegnes ved at de er laget i tykt stoff, er korte og ofte har iøynefallende knapper. Jakken med med andre ord perfekt hvis du skal pynte deg til fest, eller for å sprite opp en jeans og en t-skjorte.

untitled link

Heldigvis har både kjedebutikkene og rimeligere motehus laget fine jakker i samme stil i ulik prisklasser. Siden denne jakken er klassisk og vært i motebildet flere ganger tidligere kan du også finne en variant i 100 % ull på en bruktbutikk eller på nettet.

Her er de fineste tweed-jakkene i butikk nå:

tweedjakke 2

Tweedjakke fra Zara. Foto: Produsenten

tweedjakke 2

Tweedjakke fra Other Stories. Foto: Produsenten

tweed jakker

Jakke fra Sandro. Foto: Produsenten

tweed jakker

Jakke fra Maje. Foto: Produsenten

Tweedjakke 1

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

Tweedjakke 1

Jakke fra Co'Couture hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?