Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Singlet – det ultimate basisplagget

FAVORITT: Supermodell Cindy Crawford iført hvit, tidløs singlet i 1992. Foto: Pepsi via AP
FAVORITT: Supermodell Cindy Crawford iført hvit, tidløs singlet i 1992. Foto: Pepsi via AP

Singlet og tanktopper er tidløse basisplagg uavhengig av kjønn og sesong. Ta på en ermeløs topp i sommer og fleks det du har – biceps eller ei. 

Tanktopper og singleter funker året rundt, enten alene eller under en annen overdel. De ikoniske basisplaggene, som også tilfeldigvis er sommerens it-plagg, er tidløse garderobefavoritter. Vi har funnet 13 singleter og tanktopper i nøytrale farger til han, hen og henne, som kan passe utallige anledninger og antrekk, og gjenbrukes år etter år.

Ta inspirasjon fra Marlon Brando i filmen «A Streetcar Named Desire» fra 1951 eller Cindy Crawford i Pepsi-reklamen fra 1992.

Cindy Crawford i 1992. Foto: Pepsi via AP
Cindy Crawford i 1992. Foto: Pepsi via AP

Dersom du vil ta singlet-gamet et hakk høyere enn basics, se til eksempelvis Fendi, Prada og Zimmermann denne sesongen for fargerike og rekonstruerte singleter og tanktopper. Forskjellen på de to forresten, er at tanktoppene både kan være løse og tettsittende, mens en singlet ifølge begrepets originale betydning sitter stramt. Begrepene glir altså lett over i hverandre.

tank

Topp fra Dolce&Gabbana hos Machesfashion. Foto: Produsenten

tank

Tank top fra Prada hos Mr. Porter. Foto: Produsenten

tank

Topp fra Ami Paris hos Mr.Porter. Foto: Produsenten

tank

Topp fra Cos. Foto: Produsenten

tank

Topp fra Acne Studios. Foto: Produsenten

Fun-fact: Begrepet «tank top» kommer fra overdelen i en type todelt badedrakt menn og kvinner brukte på 1920-tallet. Svømmebasseng ble kalt «swimming tanks» den gang, derav navnet «tank».

topp

Tank top fra Zara. Foto: Produsenten

topp

Tank top fra Weekday. Foto: Produsenten

topp

Tank fra Julie Josephine. Foto: Produsenten

topp

Tank fra Toteme Studio. Foto: Produsenten

topp

Singlet fra Ellos. Foto: Produsenten

Jennifer Aniston i 2002. Foto: REUTERS/Jim Ruymen
Jennifer Aniston i 2002. Foto: REUTERS/Jim Ruymen

Om du ønsker at singleten skal sitte ekstra stramt à la Jennifer Aniston, kan det være lurt å kjøpe den i en størrelse mindre enn den du vanligvis bruker. Om du vil ha en løsere topp, sjekk ut herreavdelingen eller gå opp en størrelse eller to.

topp2

Topp fra & Other Stories. Foto: Produsenten

topp2

Topp fra Mango. Foto: Produsenten

topp2

Topp fra ATM hos Net-A-Porter. Foto: Produsenten

Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge

Hvordan var din opplevelse i dag?