Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Dette er trusene alle kvinner bør eie

truser hovedbilde

Har du disse trusene i undertøysskuffen er du klar for enhver anledning.

Camilla Christensen
Publisert:
truser hovedbilde

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

truser hovedbilde

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Marilyn Monroe sa en gang «give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world». Vi holder oss enig, men velger å legge til «gi en kvinne den rette trusen og hun kan overta verden».

Det er nemlig ikke alltid like lett å være kvinne når det kommer til undertøy. Mens menn er heldige og som oftest slipper unna med den klassiske boxershortsen, har vi utallige alternativer i komfortable og mindre komfortable modeller. Det beste for oss selv og en eventuell partner vil vel være at trusen du går med både ser fin ut og føles bra på kroppen.

Vi i MinMote har funnet de fem trusene alle kvinner bør ha i garderoben. Her er det noe frekt, noe usynlig og noe behagelig som kan passer til alle anledninger.

MANN

Ekspertene mener: Menn, dropp knappfarget undertøy

Hipsteren

Denne trusemodellen er favoritten til mange jenter og den modellen flest sverger til i hverdagen. Hipsteren er flatterende og gir rumpen et sprekt løft, samtidig som den fremhever formene og da spesielt hoftene. Kanten på trusen er ganske bred, så du trenger ikke være redd for at den skal gi en synlig trusekant under klærne.

Hipster

Truse fra Victoria's Secret. Foto: Produsenten

127,-
Gå til butikk
Hipster

Truse fra H&M, kommer i 3-pakning. Foto: Produsenten

129,-
Gå til butikk

Bomullstrusen

Ingen over ingen ved siden av - dette er uten tvil trusen som er snilleste mot kroppen din. Bomull er et helt naturlig stoff, som puster mye bedre enn syntetiske stoffer. Denne trusen er snill mot underlivet ditt og ikke minst er den veldig komfortabel å ha på. Bomull kan vaskes på 60 grader, noe som er lurt om du vil være sikker på at du fjerner alle bakterier.

Truse i bomull

Truse fra H&M. Kommer i 4-pakning. Foto: Produsenten

99,-
Gå til butikk
Truse i bomull

Truse fra Lindex.

80,-
Gå til butikk
KLÆR

Bør du sove med eller uten truse?

Den usynlige

Enkelte ganger er det antrekket som bestemmer hvilket undertøy du bør velge. Hvite eller veldig tynne og tettsittende plagg krever ofte at du går for en sømløs og hudfarget truse. Da unngår du å vise trusekanten eller at det skimter en annen farge under klærne dine. En sømløs G-streng passer for eksempel perfekt under treningstightsen eller en fin kjole.

undertøy brud
BRUD

Undertøyet du trenger til brudekjolen

Den usynlige trusen

Truse fra Lindex. Foto: Produsenten

129,-
Gå til butikk
Den usynlige trusen

Truse fra Lindex. Foto: Produsenten

129,-
Gå til butikk

Høy på livet

En truse som har inntatt motebildet de siste årene, er den som er høy i livet. Denne modellen kan du få i string eller i en variant som dekker rumpen. Trusen som går opp mot navlen sitter godt på kroppen og kommer også i «hold in»-modeller som hjelper å til med å holde ting på plass.

High waist

Truse fra Wolford hos Net-a-Porter. Foto: Produsenten

ca. 1042
Gå til butikk
High waist

Truse fra I.D. Sarrieri hos Net-a-Porter. Foto: Produsenten

ca. 1837
Gå til butikk

Den lille frekke

Nå er det sånn at vi kvinner ikke alltid tenker på komfort først. Av og til trenger vi rett og slett noe som er skikkelig sexy, men muligens ikke veldig behagelig. Det kan være at du vil ha en liten frekk truse du føler deg ekstra fin i, eller at du vil ha noe som kan ta pusten fra en eventuell partner.

Den lille frekke

Truse fra Agent Provocateur hos Net-a-Porter. Foto: Produsenten

824,-
Gå til butikk
Den lille frekke

Truse fra Stella McCartney hos Net-a-porter. Foto: Produsenten

786,-
Gå til butikk
Publisert: