Bafta 2022: Reinsve i spesiallaget Louis Vuitton-kjole

NOMINERT: Renate Reinsve kan vinne prisen for beste kvinnelige skuespiller. Hun møtte opp på den røde løperen i en hvit kjole med gulldetaljer fra Louis Vuitton.
NOMINERT: Renate Reinsve kan vinne prisen for beste kvinnelige skuespiller. Hun møtte opp på den røde løperen i en hvit kjole med gulldetaljer fra Louis Vuitton.Vianney Le Caer / AP

Renate Reinsve er nominert til pris for beste kvinnelige skuespiller.

Den norske skuespillerstjernen Renate Reinsve (34) er på plass i London for å delta på årets BAFTA-prisutdeling. Hun er nemlig nominert til pris for beste kvinnelige skuespiller for rollen hennes i «Verdens verste menneske».

MinMote har lenge spekulert i hva skuespilleren kom til å velge å ha på seg på den røde løperen, og nå har vi fått svaret.

Valgte Louis Vuitton

Reinsve har siden Cannes-seieren i 2021 vært å se i Louis Vuitton ved flere anledninger, og årets BAFTA-utdeling var intet unntak. Skuespilleren møtte opp på den røde løperen i en hvit kjole med en glitrende gullkappe på overdelen.

Reinsves makeupartist Valeria Ferreira har lagt ut et bilde av nordmannen på Instagram og skriver at antrekket er signert Louis Vuitton.

LEKRE DETALJER: Gullbeltet i midjen står i stil til overdelen. Antrekket ble toppet med en chunky ring rundt fingeren.
LEKRE DETALJER: Gullbeltet i midjen står i stil til overdelen. Antrekket ble toppet med en chunky ring rundt fingeren.Samir Hussein/WireImage
GULLJENTE: Renate Reinsve er nominert til prisen for beste kvinnelige skuespiller under årets BAFTA Awards.
GULLJENTE: Renate Reinsve er nominert til prisen for beste kvinnelige skuespiller under årets BAFTA Awards.HENRY NICHOLLS / Reuters

Antrekket til Reinsve har allerede skapt overskrifter internasjonalt. Den britiske nettavisen Daily Mail skriver at Reinsve ser fantastisk ut i den hvite kjolen med gulldetaljer. De bruker til og med adjektiver som «sensasjonell» for å beskrive det norske stjerneskuddet.

DET LILLE EKSTRA: Overdelen med gulldetaljene tilfører et interessant element til den hvite kjolen.
DET LILLE EKSTRA: Overdelen med gulldetaljene tilfører et interessant element til den hvite kjolen.Ian West / Pa Photos
BRUNTONER: Sminken til Reinsve besto av en øyenskygge i bruntoner, samt en litt brunrosa leppestift. Håret var satt opp i en knute.
BRUNTONER: Sminken til Reinsve besto av en øyenskygge i bruntoner, samt en litt brunrosa leppestift. Håret var satt opp i en knute.Vianney Le Caer / AP
EKSKLUSIV DESIGN: I februar hadde Reinsve på seg sin første spesiallagde kjole av Louis Vuitton. Denne kjolen har heller ikke vært å se i deres siste kolleksjoner, så mye tyder på at denne er «one of a kind».
EKSKLUSIV DESIGN: I februar hadde Reinsve på seg sin første spesiallagde kjole av Louis Vuitton. Denne kjolen har heller ikke vært å se i deres siste kolleksjoner, så mye tyder på at denne er «one of a kind».NEIL HALL / EPA

Ingen overraskelse

Tidligere denne BAFTA-helgen har også Reinsve vært å se i antrekk fra Louis Vuitton. Bare noen dager før hun ankom London, var nordmannen også plass i Paris for å delta på visningen til det franske merket. Der satt hun på første rad sammen med stjerner som Joe Jonas og Sophie Turner.

Etter at prestasjonen hennes i «Verdens verste menneske» ble lagt merke til internasjonalt, har Reinsve samarbeidet med kjendisstylisten Karla Welch. Nå står den norske skuespilleren på hennes kundeliste sammen med kjente navn som Hailey Bieber og Tracee Ellis Ross.

Den siste tiden har skuespilleren deltatt på en rekke røde løpere, og der har antrekk fra Louis Vuitton vært å se støtt og stadig. Det kom derfor ikke som en stor overraskelse at Reinsve gikk for nettopp denne designeren under årets BAFTA Awards. Nå venter vi bare i spenning på hva hun velger på Oscar-utdelingen i slutten av mars.

LOUIS VUITTON-VENN: Renate Reinsve velger gjerne Louis Vuitton når hun skal på den røde løperen. Hun har hatt et tett samarbeid med merket helt siden hun vant den gjeve skuespillerprisen i Cannes i 2021.
LOUIS VUITTON-VENN: Renate Reinsve velger gjerne Louis Vuitton når hun skal på den røde løperen. Hun har hatt et tett samarbeid med merket helt siden hun vant den gjeve skuespillerprisen i Cannes i 2021.Doug Peters / Pa Photos
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Hvordan var din opplevelse i dag?