Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Meghan strålte i trendbukse

TRENDY: Hertuginnen imponerer med lekre stilvalg gang på gang. På reise i Tyskland hadde hun på seg et av sesongens trendplagg og kombinerte det hele med Dianas klokke!

Hertuginnen toppet høstens kuleste bukse med Dianas smykke.

Publisert:

September startet med en europeisk turné for hertugparet av Sussex, Meghan og Harry. Etter noen turbulente år i rampelyset for de kongelige, bestemte Meghan og Harry seg for å flytte til USA og fortsette med egne prosjekter der. Men nå er de tilbake i Storbritannia.

Ifølge Independent skal en talsperson for hertugparet ha sagt at de planlegger å reise til Storbritannia og Tyskland for å delta på veldedighetsarrangementer som står deres hjerter nær.

STILIG PAR: Harry ankom arrangementet i Düsseldorf iført en grå dress, mens Meghan hadde på seg en topp fra Anine Bing, bukse fra Brandon Maxwell og en lekker Cartier-klokke.

Helt siden Meghan ble en del av den britiske kongefamilien, har det blitt skrevet masse om stilen hennes. Og denne gangen er selvfølgelig intet unntak. På en solfylt dag i Düsseldorf i Tyskland, dukket Meghan opp iført det som må være høstens trendbukse. Den løse dressbuksen er å se overalt i motebildet – også på hertuginnen selv!

Hun stylet den trendy buksen med en halterneck-topp som minnet om hennes andre brudekjole, pumps som sto i stil til buksen, samt lekre gullsmykker.

Det er spesielt et av smykkene som har fått spesielt mye oppmerksomhet etter Düsseldorf-besøket, og det er Cartier-klokken hun hadde rundt håndleddet.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan med Diana-veske

EN NÆRMERE TITT: Klokken til Meghan er fra luksuriøse Cartier, og skal ha vært en gave fra Harry, som fikk den av sin mor.

Symbolikk i smykkene

Denne klokken tilhørte nemlig prinsesse Diana. Meghan fikk den i gave av Harry, og har brukt den ved flere anledninger siden 2020. Historien, og nettmagasinet Insider, skal ha det til at Diana ga sønnene sine to iøynefallende smykker: forlovelsesringen og Cartier-klokken.

Det var først prins William som fikk klokken, men Harry skal ha byttet med ham slik at William kunne gi ringen til hertuginne Kate da de forlovet seg.

Klokken, som Diana selv fikk av sin far John Spencer, er fra det luksuriøse merket Cartier. En slik klokke kan fint ha en prislapp rundt 200.000 kroner. Med tanke på at denne klokken tilhørte Diana, og er nokså gammel, er nok prislappen langt høyere enn som så.

SAMME KLOKKE? Her er prinsesse Diana i London i 1996. Her kan man se en gullklokke på armen hennes – mest sannsynlig den samme Meghan har på seg den dag i dag.

Lady in red

Men Meghans stilige antrekk fra turneen slutter ikke der. Under reisens første dag og åpningen av One Young World Summit, var Meghan kledd i en knallrødt sett med knytebluse og vid dressbukse. Hele antrekket var signert det mer bærekraftige merket Another Tomorrow.

I ørene hadde hun gullhoops fra merket Tabayer, og på pekefingeren en matchende ring. Luksussmykkene er designet for å representere den gamle mesopotamiske gudinnen Inanna og knuten hennes, som regnes som et symbol på beskyttelse og guddommelig feminisme, følge nettsiden. På lillefingeren hadde hun en ring designet av kvinnelige entreprenører for merket Shiffon, som er designet for å vise kvinner som støtter hverandre med et «lillefingerløfte».

KNALL: Meghan holdt en tale hvor hun sa det var godt å være tilbake i Storbritannia.

Har du også sansen for den løse dressbuksen? Her er noen av våre favoritter nå:

Avslappet bukse

Avslappet bukse

Beige dressbukse i løs passform.

1150,-hos COS
Gå til butikk
Ullblanding

Ullblanding

Vid dressbukse i ull- og viskoseblanding.

999,-hos H&M
Gå til butikk
Rød dressbukse

Rød dressbukse

Fra samarbeidet mellom Hugo Boss og Alicia Schmidt.

2399,-hos Hugo Boss
Gå til butikk
Klassisk

Klassisk

Dressbukse i ullblanding.

1200,-hos Arket
Gå til butikk
High waist

High waist

100% ull. Legg merke til detaljene i midjen.

3400,-hos By Malene Birger
Gå til butikk
Avslappet

Avslappet

Grønn dressbukse med vid passform.

899,-hos Mango
Gå til butikk
KJENDIS

Sjekk hertuginne Meghans stilutvikling

KLÆR

5 moteprofiler: Dette satser vi på i høst

KLÆR

Vesten gjør et comeback

Dressbukse

Dressbukse

Vid dressbukse i ull.

1150,-hos Cos
Gå til butikk
Avslappet

Avslappet

Grønn dressbukse med vid passform.

899,-hos Mango
Gå til butikk
Publisert: