Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Åtte nydelige blondetopper du vil elske

Fordi en hvit blondetopp passer til alt. 

Blondetopp øverst

Se i saken for info om pris og merke. Foto: Produsenten

Blondetopp øverst

Se i saken for info om pris og merke. Foto: Produsenten

Det er noen plagg du så og si kan bruke til alt. Et av dem er hvite blondetopper, enten med korte eller lange ermer. Hver eneste vår- og sommersesong er det helt sikkert at de hvite blondene kommer tilbake i en eller annen form.

I år er det skjorter med volanger og blonder som gjelder, samt en blanding av klassiske blonder og høye halser på blusene.

hvite blonder 2

Topp fra H&M. Foto: Produsenten

hvite blonder 2

Topp fra Anna Sui hos Net-a-porter.com. Foto: Produsenten

Det er et av de få plaggene som passer til alle anledninger; til hverdags kombinert med jeans og kule sandaler, på fest til et passe pyntet skjørt, eller på jobb med en av disse jakkene over.

hvite blonder 1

Topp fra Cubus. Foto: Produsenten

hvite blonder 1

Topp fra Bik Bok. Foto: Produsenten

Spesielt fint er hvite blonder til rene farger som denimblått og rødt, eller mot samme hvitnyanse for å gjøre antrekket ekstra sommerlig.

blonder 3

Topp fra Self Portrait hos Matches Fashion. Foto: Produsenten

blonder 3

Topp fra Orla Kiely. Foto: Produsenten

Blondebluser trenger absolutt ikke å koste en formue - selv om de dyre merkene ofte håndsyr og dermed lager ekstra lekre detaljer. Kjedebutikkene har selvsagt hoppet på sommertrenden og tilbyr en rekke fine bluser, både med lange og korte ermer.

blonder 4

Topp fra H&M: Foto: Produsenten

blonder 4

Topp fra H&M. Foto: Produsenten

Hvilken går du for?🕊️

Hvordan var din opplevelse i dag?