10 inspirerende gatemoteantrekk vi vil bruke i høst

TRENDY: Slangeskinnsmønster er en av høstens største trender. Her på en trenchcoat. Foto: Getty Images

Kule jakker, lag på lag og spennende mønster preger gatemotebildet. 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Moteukene byr ikke bare på trendene som kommer neste sesong, det bugner også av inspirasjon til antrekk vi har lyst til å kopiere med en gang.

Her er ti gatemoteøyeblikk som er snappet opp under moteukene:

HELDRESS: Gå for kule sett i høst. Det funker til både hverdag og fest. Her sett på Lisa Aiken under London Fashion Week. Foto: Getty Images.
SKINN PÅ SKINN: Modell Bibi Abdulkadir viser hvordan ulike typer skinn kan kombineres under London Fashion Week. Foto: Getty Images.
MOTEDRONNING: Anna Wintour kombinerte blomstermønster med skinn på en mesterlig måte under London Fashion Week. Foto: Getty Images.
KLÆR

Nå er cargobuksen trendy

KUL OG KOMFORTABEL: Hva med bukser i slangeskinnsmønster i høst? Foto: Getty Images.
KUL STRIKK: Den franske it-jenta Sabina Socol viser at en fin strikkegenser alltid fungerer under New York Fashion Week. Foto: Getty Images.
TON-I-TON: I høst kan antrekket gjerne matche fra topp til tå. Foto: Getty Images.
DYRISK: Dyremønster er i vinden denne høsten. Her er Camille Charriere kledd i en frekk trenchcoat under New York Fashion Week. Foto: Getty Images.
HELDRESS: Med en kul jumpsuit er antrekket i boks. Her er en modell fotografert utenfor en motevisning under moteuken i Milano. Foto: Getty Images.
KLASSIKER: Annabel Rosendahl viste at en lekker trenchcoat aldri er feil under Stockholm Fashion Week. Foto: Getty Images.
MATCHENDE MØNSTER: Hvorfor ikke kombinere en rutete kåpe med matchende bukser og et par kule boots? Legg merke til vesken som bryter opp antrekket. Foto: Getty Images.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.