Fire lekre kjolemerker du bør merke deg

BEHAGELIG: Kjoler er kanskje det mest behagelige plagget du kan gå i – både nå og til våren og sommeren. Foto: Nothing fits but/Produsenten

En kjole er kanskje det mest komfortable plagget du kan ha på deg etter joggebuksen. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

For la oss være ærlige. Det er komfort som står i høysetet akkurat nå med hjemmekontor og minimalt med sosial kontakt og morsomme ting som skjer. Det fine er at klesskapet ditt nesten vil oppleves som nytt når samfunnet sakte, men sikkert åpner opp igjen og du kan pynte deg og kle deg hakket mer inspirerende enn nå.

KLÆR

Åtte myke boblejakker som føles som en klem

kjoler nye merker

Kjole fra Nothing fits but... Foto: Produsenten

1000,-
Gå til butikk
kjoler nye merker

Kjole fra The Sleeper hos Moon Living. Foto: Produsenten

2499,-
Gå til butikk
kjoler nye merker

Kjole fr Spell. Foto: Produsenten

359,-
Gå til butikk
kjoler nye merker

Kjole fra Mr. Larkin. Foto: Produsenten

3335,-
Gå til butikk

Samtidig vil vi ikke gro helt fast i joggedressen, og har derfor skrevet flere saker om hverdagsantrekk som er like komfortabelt, men finere enn kosetøy. En kjole er faktisk uunngåelig å nevne i denne sammenhengen, og er dessuten et plagg som passer perfekt å møte verden igjen i når viruspandemien har dempet seg.

Så her er fem fine kjolemerker du kanskje ikke visste om fra før:

Mr. Larkin

Vi fikk for alvor øynene opp for dette merket da den danske influenceren Victoria Saceanu viste seg på Instagram iført en av kjolene derfra. Eieren av merket er Casey Larkin Blond, en amerikaner fra Houston, Texas som er gift med en dansk mann og bor i København med familien sin. Mr. Larkin er en nettbutikk som tar inn ulike merker med en spesiell kunstnerisk vibbe, men de har også sitt eget merke som blant annet lager superfine kjoler.

2. Nothing really fits but

Dette er egentlig et gravidmerke, men kjolene kan helt fint brukes av ikke-gravide også. Vi falt pladask for blomstermønsteret og formen på kjolen med lange ermer og rynkete og stretchy overdel. Stoffet er i ren bomull, og prisen er heller ikke så høy sammenlignet med andre kjoler i samme stil.

3. The Sleeper

Det ukrainske merket er langt ifra nytt, men kjolene The Sleeper har er så fine, komfortable og enkle å style at vi må tipse om dem på nytt. At de er laget av 100% lin er heller ikke feil. Før vår og sommer kan du bruke kjolen med en myk strikkegenser over, strømpebukse og boots.

4. Spell

Det australske merket Spell lager bohemske kjoler og plagg med romantiske detaljer, men også strikk. Dette merket er perfekt for deg som lengter etter varme sommerkvelder og vil gjøre et kjolekupp nå under salget.

Publisert: