Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

12 bluser med det lille ekstra

En skjorte eller bluse som gjør litt ekstra ut av seg blir aldri feil. Spesielt ikke når det snart er vår!

bluser2

Bluse frs Ulla Johnson hos Moniker. Foto: Produsenten

bluser2

Bluse fra Notes du Nord. Foto: Produsenten

Nå som det blir lysere og lysere for hver dag som går øker kanskje også motivasjonen til å pynte seg litt i hverdagen og legge bort nuppete ullgensere og koseklær. Det kjenner i alle fall vi i redaksjonen på.

bluser 6

Bluse fra Munthe. Foto: Produsenten

bluser 6

Bluse fra Munthe. Foto: Produsenten

bluser3

Bluse fra Ganni. Foto: Produsenten

bluser3

Bluse fra Other Stories. Foto: Produsenten

Trangen etter freshe bluser melder seg alltid for alvor når det går mot vår! Antrekket får automatisk et løft med en feminin bluse, uansett om du har på deg en jeans eller et skjørt.

bluser 5

Bluse fra Naked. Foto: Produsenten

bluser 5

Bluse fra Notes du Nord. Foto: Produsenten

Den store kragen er langt ifra borte fra motebildet, den er derimot hottere enn noensinne. Det samme gjelder puffermer og søte blondedetaljer. Blomster er selvfølgelig også en sikker vinner når det går mot vår og sommer.

bluse 4

Bluse fra Mango. Foto: Produsenten

bluse 4

Bluse fra Mango. Foto: Produsenten

Og synes du det foreløpig er for kaldt for en bomullsbluse, er disse fine cardiganene perfekte å slenge over.

bluser 1

Bluse fra Nue Notes. Foto: Produsenten

bluser 1

Bluse fra Cras Copenhagen. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?