11 stylingtriks som gir antrekket en kul oppdatering

LEK MED FARGER: Et triks du kan benytte deg av for å friske opp stilen er å leke mer med farger. Her er motebloggerene Olivia og Alice sammen med Natalia Homolova (i midten) under London Fashion Week tidlgiere i år. Foto: PA Photos.
LEK MED FARGER: Et triks du kan benytte deg av for å friske opp stilen er å leke mer med farger. Her er motebloggerene Olivia og Alice sammen med Natalia Homolova (i midten) under London Fashion Week tidlgiere i år. Foto: PA Photos.

Disse stylingtriksene trenger ikke koste en krone og gjør deg med enkle grep mer moteriktig.

Det er lett å gå seg fast i vante antrekk og stylingalternativer. Inspirert av Who What Wear og norske influencere har vi satt sammen denne listen med enkle stylingtriks som kan løfte antrekket. Det beste av alt: Det trenger ikke koste en krone!

• Bruk joggesko der du ville ha brukt pumps

En fin sommerkjole kombinert med klumpete joggesko er nærmest enhver it-jentes løsning på kleskrisen. Stylingtrikset er lett å stjele, og ikke minst er det digg å dra på fest uten vondt i føttene.

• Hold ting ultra-enkelt

Er antrekket ditt enkelt? Gjør det enda enklere! En fin jeans, svart genser og trenchcoat gjør deg alltid velkledd. Kombiner gode baseplagg med hverandre for en gjennomført look - man må ikke alltid ha ett plagg som skiller seg ut.

Les også: SLIK TAR DU BEST VARE PÅ PLAGGENE DINE

• Go big or go home

I stedet for å gjemme seg vekk i store plagg kan du gå for en skikkelig oversized jakke og bruke den som et motestatement.

• Solbriller er det ultimate tilbehøret

Gjør som gatemotestjernene har gjort for lengst: Bruk solbriller også når sola ikke står på toppen av himmelen. Et par kule solbiller kan løfte ethvert antrekk.

• Bruk smykkene utenpå klærne

La smykkene dine skinne! Bruker du enkle armbånd? Hva med å style dem utenpå genserermet. Et enkelt triks som gir en touch av cool girl.

• Gå ton-i-ton

Antrekk som går ton-i-ton ser alltid gjennomført ut. Kombiner plagg i like farger med hverandre for å sette en ekstra spiss på antrekket.

Les også: Kim Kardashian Wests beste stylingtriks

• Klassiske smykker er alltid en vinner

Enkle, klassiske smykker setter alltid et eksklusivt preg på antrekket, og det går aldri av moten.

• Røde lepper

En udødelig klassiker! Røde lepper kan passe til de fleste anledninger, så ikke spar det til kun da du virkelig skal slå på stortromma. Jeans, collegegenser og røde lepper? Ja, takk!

• Mønstermiks

Ikke tenk at det kun er ett plagg i antrekket som kan skille seg ut. Mønster på mønster er et av stylingknepene mange av it-jentenes stadig benytter seg av.

• Stapp toppen

Å stappe fronten av overdelen ned i underdelen er alltid et godt triks. Stylingtrikset «french tuck» eller «demi-tuck» kan gjøre mye med et antrekk.

• Bruk partyplagg på dagen

Hvorfor begrense garderoben til at visse plagg funker på dagen, og andre kun da mørket har senket seg? Kombiner kjoler og skjørt du vanligvis ville brukt på fest til hverdags, og du får garantert noen gøyale stylingkombinasjoner.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?