Mote

Jasmine Tookes skal bære årets million-BH

MILEPÆL: Jasmine Tookes får oppdraget å bære årets million-BH under Victoria's Secret-showet. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)

Victoria's Secret går all in og velger ut nykommeren Jasmine Tookes (25) til å bære årets Fantasy Bra til den nette sum av 3 millioner dollar.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Å bli plukket ut til å gå Victoria's Secret Fashion Show regnes som en av de gjeveste jobbene en catwalk-modell kan få, til tross for at merket ved flere anledninger har fått krass kritikk. Enda gjevere er det å få gå med årets Fantasy Bra - en BH verdt flere titalls millioner kroner.

NYHETER

Bella Hadid klar for Victoria's Secret

25-åringen Jasmine Tookes er en av undertøysmerket nye engler, og har i år fått det ærefulle oppdraget med å bære BH-en. I tradisjon tro ble hun overrasket i et videoopptak hun trodde handlet om noe helt annet. Se Tookes reaksjon her:

25 millioner kroner

DYR I DRIFT: BH-en koster en million dollar mer enn fjorårets BH, og er laget av gull, diamanter og smaragder. Foto: Getty Images

Årets BH er over en million dyrere enn den Lily Aldrige gikk med i fjor, og tok intet mindre 700 timer å lage.

BH-en kan bli din for den nette sum av 3 millioner dollar, altså rett i underkant av 25 millioner kroner, og er designet og håndlaget av smykke- og veskedesigner Eddie Borgo. BH-en er laget med 18-karats gull og over 900 diamanter og smaragder. Victoria's Secret-showet arrangeres i Paris 5. desember.

Få også med deg: Den tragiske historien bak Victoria's Secret

Historisk BH

Det var supermodellen Claudia Schiffer som var den første til å bære det eksklusive undertøyet i 1996, men på den tiden var BH-en forbeholdt merkets julekatalog. Det er først i 2001 at man så det spektakulære undertøyssettet, og den gang var det den tyske skjønnheten Heidi Klum som fikk æren av å vise million-BH-en på catwalken for første gang.

I begynnelsen var Fantasy-BH-en verdt én million dollar. Det er det billigste den noen gang har kostet. Den dyreste BH-en ble verdsatt til 15 millioner dollar, og står oppført i Guinness rekordbok for det dyreste undertøyet noensinne. Det var verdens best betalte modell, Gisele Bündchen, som i 2000 vandret på catwalken med det dyreste undertøyet verden noen gang har sett.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Undertøysmerke trykker uretusjerte bilder av «ekte kvinner»

  2. BRUD

    Se Victoria's Secret-modellens luksusbryllup

  3. NYHETER

    Victoria's Secret-engel hardt ut mot kroppspress i bransjen

Finn mer innhold om:

  1. Victoria's Secret

Relaterte artikler

NYHETER

Seks ting du må vite om årets Victoria’s Secret-show

NYHETER

Lais Ribeiro skal bære Victoria's Secret «Fantasy bra» 2017

NYHETER

Norske Alexander til Victoria's Secret: – Jeg lager historie

NYHETER

Høydepunktene fra Victoria's Secret

NYHETER

Norske Harlem Alexander: Slik var det å style Victoria's Secret-englene

NYHETER

Svenske Elsa Hosk skal gå med million-BH på Victoria's Secret-showet

NYHETER

Se norske Frida i Victoria's Secret