Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Stjel catwalkstilen: Tyllkjoler med blomster

Sjekk sesongens ultimate festkjole. 

brodert tyll

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

brodert tyll

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

brodert tyll

Valentino vår/sommer 2017. Foto: Getty Images

brodert tyll

Alexander McQueen vår/sommer 2017. Foto: Getty Images

Uansett om du skal i bryllup denne sommeren eller ikke så finner du nok en anledning til å bruke en lekker tyllkjole med broderier. Da motehuset Valentino (som kanskje er verdens beste på å designe drømmekjoler) viste sin vår- og sommerkolleksjon i Paris, var det lange, transparente kjoler med blomsterbroderier som var gjeldende.

Har du sett? Slik er de nye Pia Tjelta-kjolene

Tyll

Dior spring/summer 2017. Foto: Getty Images

Tyll

Jason Wu spring/summer 2017. Foto: Getty Images

Tyll

Dior spring/summer 2017. Foto: Getty Images

Tyll

Valentino spring/summer 2017. Foto: Getty Images

Lignende kjoler og skjørt i tyll var også se på catwalken hos Dior og Jason Wu.

Kjolene kjennetegnes ved at de har ingen utringning, helst lange ermer og masse fargerike blomster brodert inn i tyllstoffet. Den gledelige nyheten er at du ikke trenger å punge ut flere titusner for en lignende variant. Tyllkjolen med broderier har nemlig smittet over fra catwalken og til flere av kjedebutikkene denne sesongen.

Tyllkjoler broderier

Kjole fra Shein. Foto: Produsenten

Tyllkjoler broderier

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Tyllkjoler broderier

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

Tyllkjoler broderier

Kjole fra Shein. Foto: Produsenten

Kjolen er helt perfekt til sommerens mange festligheter som for eksempel gjest i bryllup, sommerfest og utenlandstur. I og med stoffet er transparent kan det være lurt med en underkjole, eller eventuelt en hipstertruse og en fin BH for en ekstra kul look.

Les også: Dette er vårens beste budsjettkjøp

Hvordan var din opplevelse i dag?