Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Behagelig favoritt: Fem «skinnbukser» under 400 kroner

Den er klassisk, rocka og avslappet. Passer til det du har i klesskapet fra før og kan like gjerne brukes på jobb og skole, som til fest. Vi snakker selvfølgelig om skinnbuksen.

skinnbukser 3

Bukse fra H&M. Før: 199 kr. Foto: Produsenten

skinnbukser 3

NØKKELPLAGG: Stylist og moteblogger Line Langmo er avhengig av skinnbukser og bruker plagget til alle anledninger. Foto: Privat

En sort skinnbukse er et anvendelig plagg som absolutt stilles på lik linje med tidløse klassikere som jeans, kule skinnjakker og sneakers.

AVSLAPPET: Line Langmo styler skinnbuksen opp og ned, alt ettersom hva hun skal. Foto: Privat
AVSLAPPET: Line Langmo styler skinnbuksen opp og ned, alt ettersom hva hun skal. Foto: Privat

Bortsett fra at det kanskje er det mest behagelige plagget du kan ha på deg med unntakk av jobbebuksen, kan du stort sett bruke en kul skinnbukse til alle anledninger, ifølge kjendisstylist Line Langmo.

Anvendelig

- Jeg bruker skinnbukser og skinntights som en base i klesskapet fordi plagget passer til absolutt alt, sier hun til MinMote.
Stylisten og motebloggeren forteller til MinMote at hun lever i det behagelige plagget vinter som vår, fordi buksen er så enkel å bruke.

Les også:Her er vårens fineste budsjettkjole

- Det fine med skinnbukser er at du kan style den opp og ned alt ettersom anledning og humør. Til fest kan du for eksempel gå for en hvit skjorte og høye hæler, eller bruke en grov strikkgenser over og boots til hverdags. Se på buksen som en base, tipser Langmo og legger til:

- Skinnbukser er og blir et klassisk plagg som bør ha fast plass i klesskapet ditt.

skinnbukser 2

Bukse fra Jenny Plee Pants hos nelly.com. Foto: Produsenten

skinnbukser 2

Bukse fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

For mange kan kanskje en ettersittende skinntights virke uvant og ukomfortabelt om man ikke har brukt det så mye tidligere, men ofte ser denne type bukse trangere og mer ubehagelig ut enn den faktisk er. Innsiden av både imiterte- og ekte skinnbukser er stort sett helt lik som en bomullstights, og er svært elastisk. Skinntightsen er kanskje ikke buksen som blir mest brukt i klesskapet, og derfor er det bra at det finnes varianter på markedet som ikke ruinerer deg helt.

Hos de fleste kjedebutikkene som H&M, Cubus og Gina Tricot finner du forskjellige varianter som både er ettersittende og litt mer «baggy». Siden dette er imitert skinn, vil ikke buksen utvide seg på samme måte som med ekte skinn, men kan utvide seg noe. Så gå for en størrelse som kjennes behagelig på med en gang, og du har vårens nøkkelplagg i boks!

Les også:MinMote-redaksjonens ultimate ønskeliste for våren

skinnbukser 1

Bukse fra Mango. Foto: Produsenten

skinnbukser 1

Bukse fra Zara. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?