Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Behagelig favoritt: Fem «skinnbukser» under 400 kroner

skinnbukser 3

Den er klassisk, rocka og avslappet. Passer til det du har i klesskapet fra før og kan like gjerne brukes på jobb og skole, som til fest. Vi snakker selvfølgelig om skinnbuksen.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
skinnbukser 3

Bukse fra H&M. Før: 199 kr. Foto: Produsenten

100,-
Gå til butikk
skinnbukser 3

NØKKELPLAGG: Stylist og moteblogger Line Langmo er avhengig av skinnbukser og bruker plagget til alle anledninger. Foto: Privat

En sort skinnbukse er et anvendelig plagg som absolutt stilles på lik linje med tidløse klassikere som jeans, kule skinnjakker og sneakers.

AVSLAPPET: Line Langmo styler skinnbuksen opp og ned, alt ettersom hva hun skal. Foto: Privat

Bortsett fra at det kanskje er det mest behagelige plagget du kan ha på deg med unntakk av jobbebuksen, kan du stort sett bruke en kul skinnbukse til alle anledninger, ifølge kjendisstylist Line Langmo.

Anvendelig

- Jeg bruker skinnbukser og skinntights som en base i klesskapet fordi plagget passer til absolutt alt, sier hun til MinMote.
Stylisten og motebloggeren forteller til MinMote at hun lever i det behagelige plagget vinter som vår, fordi buksen er så enkel å bruke.

Les også:Her er vårens fineste budsjettkjole

- Det fine med skinnbukser er at du kan style den opp og ned alt ettersom anledning og humør. Til fest kan du for eksempel gå for en hvit skjorte og høye hæler, eller bruke en grov strikkgenser over og boots til hverdags. Se på buksen som en base, tipser Langmo og legger til:

- Skinnbukser er og blir et klassisk plagg som bør ha fast plass i klesskapet ditt.

skinnbukser 2

Bukse fra Jenny Plee Pants hos nelly.com. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
skinnbukser 2

Bukse fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

199,-
Gå til butikk

For mange kan kanskje en ettersittende skinntights virke uvant og ukomfortabelt om man ikke har brukt det så mye tidligere, men ofte ser denne type bukse trangere og mer ubehagelig ut enn den faktisk er. Innsiden av både imiterte- og ekte skinnbukser er stort sett helt lik som en bomullstights, og er svært elastisk. Skinntightsen er kanskje ikke buksen som blir mest brukt i klesskapet, og derfor er det bra at det finnes varianter på markedet som ikke ruinerer deg helt.

Hos de fleste kjedebutikkene som H&M, Cubus og Gina Tricot finner du forskjellige varianter som både er ettersittende og litt mer «baggy». Siden dette er imitert skinn, vil ikke buksen utvide seg på samme måte som med ekte skinn, men kan utvide seg noe. Så gå for en størrelse som kjennes behagelig på med en gang, og du har vårens nøkkelplagg i boks!

Les også:MinMote-redaksjonens ultimate ønskeliste for våren

skinnbukser 1

Bukse fra Mango. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
skinnbukser 1

Bukse fra Zara. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
Publisert:

Finn mer innhold om: