Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

11 blazere du ikke vil gå glipp av

ET GODT KJØP: En blazer er en garderobeklassiker og kan styles på mange måter.
ET GODT KJØP: En blazer er en garderobeklassiker og kan styles på mange måter. Christian Vierig / Getty Images Europe

Finn den som passer perfekt for akkurat deg og din stil!

En blazer er et plagg du vil ha mye glede av. Før brukte man det kanskje utelukkende i jobbsammenheng, men de siste årene har blazeren virkelig funnet sin plass i motebildet.

Det går sjelden en moteuke forbi uten at influencere har på seg en, og ofte ser vi en og annen blazer i kolleksjonene til designerne.

Den kan brukes til jobb, til en deilig lunsj ute, og til mer festlige anledninger. Bruk den med matchende bukse eller skjørt. Bruk den lukket som en overdel eller åpen med en kjole. Mulighetene er mange, det er bare å prøve seg frem!

Resirkulert ull

Resirkulert ull

Svart og hvit blazer i hundetannsmønster.

En lengre blazer i et varmt materiale fungerer godt som en ytterjakke. La deg også inspirere av måten å style plagget på. Bruker du den lukket fungerer den nesten som en kjole. Men du kan alltids style den med både bukser, kjoler og skjørt!

Mørkebrun ullblazerNorsk design

Mørkebrun ullblazer

Herreinspirert blazer i italiensk ull.

Typiske høstfarger passer selvfølgelig året rundt, men det er ingen hemmelighet at disse fargene faller spesielt i smak på denne tiden av året. Gå for eksempel for ulike nyanser av oransje eller brunt.

Høststemt blazer

Høststemt blazer

Laget av resirkulert materiale.

Gul med hvite striper

Gul med hvite striper

Rutete blazer fra svensk designer.

En lys blazer passer godt til både de mørke årstidene, samt de lyse.

Med cut out-detalj

Med cut out-detalj

Hvit blazer med utskjæring i ryggen. Perfekt festplagg!

Detaljer på blazere, som på den du ser over, er perfekte hvis du er ute etter noe som gjør litt mer ut av seg. En blazer kan fort bli litt stramt, så slike detaljer er med på å gjøre plagget mer feststemt også.

Andre iøynefallende detaljer kan være noen statement-knapper, eller for eksempel påsydde frynser.

Det samme gjelder også materialet du velger. En skinnblazer gjør antrekket mer rocka og kult.

Skinnblazer

Skinnblazer

Blazeren for deg som liker det lille ekstra. Rett og litt oversized passform.

Redesignet blazer

Redesignet blazer

Vintage eller second hand-blazere får nytt liv med blant annet frynser.

Vintage silkeblazer

Vintage silkeblazer

Svart blazer med knapper. Varen er brukt, så denne finnes det bare én av. Størrelse 44/XL.

Å gå for en blazer i et godt materiale er ingen dum idé. Om vinteren er en ullblazer en god investering, mens en i lin passer utmerket til varmere dager.

Skal du først investere i en blazer, er det lurt å gå for en i et snitt og en farge du vet du liker. Svart, hvitt og brunt er gode farger her fordi de kan brukes til så mangt, men det kommer selvfølgelig også helt an på deg og din stil. Er du mer komfortabel i knallblått – gå for det!

Og husk: Du finner alltids et stort og godt utvalg i bruktbutikkene.

Oversized linblazer

Oversized linblazer

Mørkebeige blazer med en knapp og romslig passform.

Lin- og silkemiks

Lin- og silkemiks

Hvit blazer med én knapp og fremhevet midje.

Klassisk svart

Klassisk svart

Dobbeltknappet blazer fra Mangos plus size-kolleksjon.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?