Pharrell gikk på catwalken for Chanel

PÅ CATWALKEN: Pharrell Williams gikk på visningen til Chanel i New York. Foto: AFP

Rapperen Pharrell Williams (45) overrasket da han dukket ut på motevisningen til Chanel i New York City.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Williams pleier vanligvis å sitte første rad på showene til det franske luksusmerket, men nå ville han tydeligvis ikke være sidelinjen lenger. Den 45 år gamle rapperen dukket nemlig opp på catwalken ikledd Chanles siste skrik – en metallisk gullbukse og en matchende strikkegenser.

Det var på Chanels visning i New York City at Williams gjorde den overraskende opptredenen.

OVERRASKET: Pharrell Williams gjorde en uventet opptreden på catwalken. Foto: AFP P

Det er ikke første gang det franske luksusmerket og den amerikanske rapperen går sammen – Williams har gjort flere samarbeid med Chanel. De har blant annet gått sammen om en sneakers og står ifølge Highsnobiety overfor flere designsamarbeid i nærmeste fremtid.

NYHETER

Chanel sier nei til eksotisk skinn og pels

Det var en celeber første rad som fikk med seg Williams gå nedover catwalken, blant andre Penélope Cruz, Julianne Moore, Margot Robbie, Lily-Rose Depp, Jerry Seinfeld og Sofia Coppola. Han skal ha fått jubel da han entreet motevisningen, ifølge Daily Mail.

MODELL: Pharrell Williams hadde på seg gullbukser og matchende strikkegenser på catwalken. Foto: Reuters

Hovedinspirasjonen for den maksimalistiske kolleksjonen var Egypt. Visningen var helt i tråd med temaet da den ble holdt i Metropolitan Museums of the Arts i avdelingen Temple of Dendur.

KLÆR

Karl Lagerfeld lagde supermodell-strand for Chanel

Selv om Chanels kjennetegn tweed var et gjennomgående tema, hadde sjefdesigner Karl Lagerfeld (85) flere elementer som gjorde kolleksjonen enda mer glamorøs. Gull gikk igjen både på sko, smykker og plagg. Til og med fikk 20 av modellene spraylakkert gull på beina, slik at de glitret litt ekstra da de spradet nedover catwalken.

GULLBEIN: Flere av modellene hadde spraylakkert beina i gull. Foto: AF
Publisert: