Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Chloé, Michael Kors og Valentino: Her er de beste catwalk-kopiene

Klærne verdens fremste motehus viser på catwalken er gjerne like dyre som de er fantastiske. Derfor har MinMote har jaktet ned de fineste plaggene, så du kan stjele stilen - uten å tømme lommeboken.

TOPPBILDE catwalk copy trenger ikke link

LETT OG LEDIG: Chloés blondekjoler kommer nok til å bli en stor sommerhit. Foto: Getty Images

TOPPBILDE catwalk copy trenger ikke link

KOPIEN: Blonder, spagettistropper og til og med lommer - det trenger ikke koste allverdens for full pakke hos kjedebutikkene. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

TOPPBILDE catwalk copy trenger ikke link

BLOMSTERPIKE: Michael Kors leverte en feminin og leken kolleksjon, med både skjørt, kjoler og buksedresser med store blomster. Foto: Getty Images

TOPPBILDE catwalk copy trenger ikke link

KOPIEN: Denne buksedressen er like vårfin - men koster en brøkdel av den på catwalken. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

All produktomtale på MinMote er utelukkende basert på redaksjonelle vurderinger. I tråd med den digitale journalistikken lenker vi til butikkene der produktene er å få kjøpt. For produkter kjøpt gjennom SoBazaar får VG en andel av inntektene. Journalistene velger ut produktene de omtaler helt uavhengig av dette.

Vi er ennå ikke ferdige med å drømme om vårens kolleksjoner fra Chloé, Valentino og Isabel Marant - for å nevne noen. Men hvis vårgarderoben trenger en oppgradering av søte kjoler, åpne sko og lette hverdagsplagg, er nok catwalken mest til inspirasjon for de fleste av oss, da et par sko fort kan koste en halv månedslønn.

Derfor har MinMote trålet kjedebutikkene for de beste kjøpene som er inspirert av de store motehusene. Finner du en favoritt?

Chloés blondekjole

Franske Chloé ble hyllet i motepressen for sin 70-tallsinspirerte kolleksjon, som var full av maxi-kjoler, denim og knehøye snøresandaler. Kjolen som fikk mest omtale var dog en liten, hvit blondekjole med spagettistropper og blomsterutskjæringer. Sommerens fineste Chloé-inspirerte kjole kommer heldigvis fra en kjedebutikk og koster mye mindre. Før sommeren kan du bruke den med en kort skinnjakke!

Catwalk kopier Chloe

Hvit drømmekjole fra Chloés visning. Foto: Getty Images

Catwalk kopier Chloe

Kjole fra H&M.

Jumpsuit fra norgesfavoritten

Norgesvenn Michael Kors lager ikke bare vesker - våren og sommerens kolleksjon er full av anvendelige plagg; herreinspirerte skjorter, søte kjoler, flagrende skjørt og løstsittende jumpsuits med blomsterprint. Prislappen er dog like stiv som på veskene - så heldigvis har kjedene like fine varianter. Og her er fem Michael Kors-lignende vesker på budsjett!

Catwalk kopier Valentino og Michael Kors

Blomstrete jumpsuit fra Michael Kors. Foto: Getty Images

Catwalk kopier Valentino og Michael Kors

Jumpsuit fra Zara.

Catwalk kopier Valentino og Michael Kors

Bohemsk kjole fra Vera Wang. Foto: Getty Images

Catwalk kopier Valentino og Michael Kors

Kjole fra H&M.

Den bohemske maxikjolen

Lange, flagrende og gjennomsiktige boho-kjoler er en av vårens heteste trender - og de fungerer til både festival og bryllup. Den mest trendy varianten er mønstret og har lange ermer - la deg inspirere av kronprinsesse Mette-Marits favorittmerke Valentino!

Magetoppen

Glem den trange lille magetoppen - i vår er toppene både korte og løstsittende, og viser akkurat nok mage til at det blir sexy i stedet for vulgært. Gjør som Oscar de la Renta og kombiner magetoppen med et skjørt med høyt liv og mye volum, og du blir garantert blant festens mest elegante.

Catwalk kopier oscar de la renta

Blondetopp fra Zara.

Catwalk kopier oscar de la renta

Oscar de la Renta kombinerte klassisk sort og hvitt med blonder. Foto: Getty Images

Denim + skjortekjole = sant

Hvis det er ett materiale som seiler opp som vårens mest trendy, så er det god gammeldags denim. Denim kommer i alt fra spennende jeans til partytopper - eller som Gucci-viste, i form av en superanvendelig skjortekjole.

Catwalk kopier gucci og marant

Guccis visning var mye preget av denim, på alt fra kjoler til topper og bukser. Foto: Getty Images

Catwalk kopier gucci og marant

Denimkjole fra Missselfridge.com.

Catwalk kopier gucci og marant

Isabel Marant mikset fynser med tykt, hvitt materialer for en eksklusiv look. Foto: Getty Images

Catwalk kopier gucci og marant

Frynsekåpe fra NLY Design hos Nelly.com.

Isabel Marant-frynsene

Franske Isabel Marant har vært motebransjens store yndling de siste sesongene, med sine lekne, feminine og råsexy plagg. Denne våren viste Marant nok en gang sexy minikjoler og frekke topper - men kanskje mest praktisk for oss i Norge, er de lette kåpene og jakkene med frynser.

Det morsomme tilbehøret

Det er dessuten ikke bare klærne som skal være inspirert av 70-tallet i vår - det samme gjelder tilbehøret. Motehus som Chloé, Alberta Feretti og Valentino har tatt de sexy snøresandalene tilbake i motebildet - gjerne med snøring helt opp til kneet. Hos varehuset Saks Fift Avenue ligger godsakene fra Valentino på svimlende 11.900 kroner - så budsjettvarianten til 199 er nok mer aktuell for det fleste av oss.

Catwalk kopier pucci og valentino

Valentino var bare én av mange motehus som tok tilbake snøresandalene denne sesongen. Foto: Getty Images

Catwalk kopier pucci og valentino

Sandaler fra Mango.

Catwalk kopier pucci og valentino

Pucci kombinerte semsket skinnmed knall oransje. Foto: Getty Images

Catwalk kopier pucci og valentino

Veske fra Mango.

Frynsene er dominerende også på tilbehøret i vår. Pucci har laget den perfekte, avlappede vesken - perfekt til sommerens festivaler. Har du ikke flere titalls tusen å svi av på en veske, er det en trøst at kjedebutikkene også bugner av frynsevesker til en brøkdel av prisen. Se flere budsjettvesker som ligner designervesker her!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?