Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Åtte kimonoer som gir deg en eksklusiv look

Den fineste jakken blir med oss utover høsten. Her er åtte versjoner som gir deg en litt mer luksuriøs stil på late hverdager.

Kimono høst

Kimono fra Zara

Kimono høst

Kimono fra H&M

Kimono høst

Kimono fra Zara

Kimono høst

Kimono fra Selected Femme hos miinto.no

Sommerens «go-to» jakke fortsetter til neste sesong. Den ble spottet på store motevisninger som hos Burberry og skal styles med midjebelter og støvletter i høst. Den deilige jakken er ikke lenger forbundet med soverommet eller Hugh Hefner, men har blitt et uunværlig plagg som kan style opp hverdagen.

I høst skal de være i farger som sennepsgult, beige, plommelilla, rødt, grønt, og med metalliske innslag og mønstre. Fargene gjør at plagget ser mer lukseriøst ut og kommer gjerne i silke eller lignende stoffer.

Moteprofilene spår at denim, 70-tallet og store belter blir med oss videre inn i neste sesong. Så finn frem boots, jeans og midjebeltet til høstens diggeste jakke.

Her er åtte favoritter som pynter opp hverdagen:

Kimono høst2

Kimono fra Zara

Kimono høst2

Kimono fra Elizabeth and James hos net-a-porter

Kimono høst2

Kimono fra By Malene Birger hos miinto.no

Kimono høst2

Kimono fra Romwe

Kimonoen er enkel å style. Bruk den over hverdagslige antrekk som jeans og t-skjorte. Den kan styles opp med «statement»-øredobber, et belte og høye sandaler. Hvis du vil gå «all in» styler du den med matchende bukser. Synes du at den er for pyntet, så kan du style den med sneakers.

Kimono høst

Kimono fra Zara

Kimono høst

Kimono fra H&M

Kimono høst

Kimono fra Zara

Kimono høst

Kimono fra Selected Femme hos miinto.no

Lag på lag er alltid relevant for høstmote, så bruk slip-in kjolen over jeans og en høyhalset genser. Når det blir kaldt kan du bruke ullgensere under. Bruk et bredt belte hvis du synes den sitter for løst på kroppen eller ønsker å markere midjen.

Hvordan var din opplevelse i dag?