Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

De fem trusetypene du trenger i samlingen

Enten du skal på fest i ny kjole eller slappe av i joggebuksen - dette er trusevariantene alle undertøysskuffer bør inneholde.

truse toppbilde

USYNLIG: Det enkle er ofte det beste - også når det gjelder truser. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

truse toppbilde

SEXY: Agent Provocateur er kjent for å lage verdens mest sexy undertøy. Se pris og merke lenger ned i saken. Foto: Produsenten

MinMote har tidligere skrevet om de fem BH-ene som får deg gjennom festsesongen, og den ene BH-en alle kvinner bør ha. Det samme gjelder truser - det hjelper ikke å ha tjue rosa blondehipstere når kjolen din er hvit, og på dager man kun vil gå i joggebukse er det kjedelig å måtte gå i en ukomfortabel stringtruse.

Du trenger på ingen måte å tømme lommeboken på dyrt designerundertøy for å få en komplett undertøyssamling, for ofte er kjedevaranitane både fine og praktiske. Og ja - vi vet at man trenger flere enn fem truser, men her er i alle fall de fem modellene enhver samling bør inneholde.

Se bildene fra Victoria's Secrets undertøysshow her!

Den «usynlige»

truser sømløs riktig

Truse fra Gina Tricot.

truser sømløs riktig

Truse fra Lindex.

Du vet den hvite, litt gjennomsiktige sommerkjolen? Ikke la den bli «ødelagt» av at en knall rosa prikkete truse skinner gjennom. Enhver undertøysskuff bør inneholde en sømløs truse i en farge som matcher huden, slik at den synes så lite som mulig. Disse trusene er perfekte under tettsittende kjoler, når du ikke vil at trusekanten skal stjele showet til kjolen din. Er det tettsittende bukser du skal gå i, bør du gå for string-varianten.

Hverdagstrusene

hverdagstruser

Truse fra Lindex. Foto: Produsenten

hverdagstruser

Truse fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

De dagene man ikke skal gå i verdens trangeste bukser er det mindre viktig med usynlig trusekant, og en hipster er et litt mer behagelig alternativ enn en stringtruse. Velg en med blonder hvis du vil føle deg ekstra fin også helt innerst. Og her er det like greit å gå for de rimelige variantene, dette er forbruksvare!

Den hjelpsomme

truser holdin

Truse fra Kappahl.

truser holdin

Hold in-truse fra Lindex.

Noen kjoler er så tettsittende at de avslører alt, og da kan det være fristende å ta en aldri så liten snarvei til en litt strammere silhuett. Det er her hold in-trusene kommer inn. Dette er «light-versjonen» av hold in-bodyen, og er rett og slett en truse med høyt liv som strammer opp , holder ting på plass og lager en glatt overflate så kjolen sitter pent. Usikker på hvordan den skal sitte? Sjekk denne videoen!

Den komfortable

truser komfy

Truse fra Calvin Klein.

truser komfy

Truse fra Victorias Secret.

Det kommer dager – eller skal vi kanskje si uker – hvor bare tanken på en glitrende liten stringtruse er i meste laget. Men det er faktisk ingen vits å ta fram den gamle, nuppete bomullstrusa – kjedebutikkene bugner jo av kule, digge truser til en billig penge. Og vil du være trendy også helt innerst, bør du gå for en sporty logotruse fra Calvin Klein.

Den du føler du eier verden i

truser kule

Truse fra Elle McPhereson Intimates hos Matchesfashion.com.

truser kule

Truse fra Kappahl

truser kule

Truse fra Calvin Klein hos Nelly.com.

truser kule

Truse fra Agent Provocateur hos Net-A-Porter.com.

Det er lov å glemme alt som heter praktisk og behaglig en gang i blant (vi går jo i høye hæler), også når det gjelder undertøy. Alle bør ha minst én truse som man føler seg som en superkvinne i, enten det er en råsexy designertruse eller den klassiske favoritten som alltid funker.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?