Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Anvendelig og trendy: Lekre badedrakter du kan bruke nå

Zig zag-mønster, blomster og frekke skjæringer utgjør sesongens heteste badedrakter.

toppbilde badedrakt

Badedrakt fra South Beach. Foto: Produsenten

toppbilde badedrakt

Badedrakt fra Missoni. Fotyo: Produsenten

toppbilde badedrakt

Badedrakt fra Vero Moda. Foto: Produsenten

I tråd med athleisure-trenden som herjer om dagen, er det glatte nylonstoffet mer populært enn noen sinne. Heldigvis nærmer sommeren seg med stromskritt, og butikkene er allerede fulle av lekkert badetøy. Vår siste hang up på bademotefronten er badedrakter i alle mulige fasonger og farger.

Før i tiden var ofte badedrakter forbeholdt den eldre garde, men nå bugner det av modeller med sexy cut out-detaljer, snøring og høye skjæringer.

Planlegger du en brazilian før du reiser? Da bør du sjekke disse rådene.

baedrakter 2

Badedrakt fra NLY Beach. Foto: Produsenten

baedrakter 2

Badedrakt fra Matthew Williamson. Foto: Produsenten

baedrakter 2

Badedrakt fra H&M. Foto: Produsenten

baedrakter 2

Badedrakt fra Solid & Striped. Foto: Produsenten

Badedrakt er kanskje ikke det plagget du velger å sole deg i, men den passer perfekt for bading og lunsjpauser på stranden. Et annet hot tips er å bruke badedrakten på fest eller til hverdags.

badedrakt

Badedrakt fra Monki. Foto: Produsenten

badedrakt

Badedrakt fra NLY Beach. Foto: Produsenten

badedrakt

Badedrakt fra Weekday. Foto: Produsenten

badedrakt

Badedrakt fra Minkpink. Foto: Produsenten

Vår favorittkambinasjon er badedrakt og sesongens kuleste olabukser i 501-stil. Eventuelt med et lekkert skjørt, en kul skinnjakke og sneakers, for en annerledes og fin look.

Hvordan var din opplevelse i dag?