Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Hvite kjoler som minner oss om sommer

FAVORITT: Hvite kjoler passer perfekt til vår- og sommersesongen.
FAVORITT: Hvite kjoler passer perfekt til vår- og sommersesongen.Produsenten

Møt vårsolen iført en nydelig kjole.

Endelig er solen og varmen her, og vi i redaksjonen klarer ikke å vente lenger med å kle oss i sommerlige antrekk. Det er lite som slår følelsen av å pakke ned vintergarderoben og gi plass til plagg som hører våren og sommeren til.

Nå vil vi gjerne gå i lange kjoler, sneakers og lekre solbriller. Det finnes mange fine, hvite kjoler i butikkene nå, og disse kan enkelt styles opp eller ned etter anledning. I tillegg er det enkelt å kombinere dem med boots eller en varm ullgenser til litt kjøligere dager!

Derfor har vi funnet frem noen av våre favoritter for sesongen.

Broderi og puffermer

Broderi og puffermer

Lekker, hvite kjole med blonder fra Mango.

Blomstermønster

Blomstermønster

Lett sommerkjole med luftige ermer. Salg!

Langermet

Langermet

Lang kjole i luftig fasong.

Knyting i front

Knyting i front

Hvit bomullskjole med knyting i front og lange ermer.

Hent frem din favorittkjole fra skapet, eller kanskje du vil unne deg en ny. En fin vårjakke er dessuten det perfekte plagget å bruke over kjolen før gradstokken kryper enda litt mer oppover og temperaturen holder seg oppe.

Sommerdrøm

Sommerdrøm

Kjole med V-hals fra byTimo. 55 prosent lin.

Hvite kjoler

Blondekjole fra H&M. Foto: Produsenten

Lekker sommerkjole

Lekker sommerkjole

Hvit maxikjole fra Neo Noir.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?