Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Slik får Tone Damli mest ut av vårplaggene

VÅRLIG: Tone Damli forteller at hun gjerne bruker sommerbluser året rundt. Foto: Janne Møller-Hansen/VG
VÅRLIG: Tone Damli forteller at hun gjerne bruker sommerbluser året rundt. Foto: Janne Møller-Hansen/VG

Her er artisten tips til hvordan du kan ta frem vårplaggene allerede nå.

Butikkene begynner å bugne over av vårplagg, men været tilsier egentlig ikke at vi kan bruke dem riktig enda🤔.

Da Tone Damli lanserte kolleksjonen hun fronter for Vero Moda tidligere denne uken fikk MinMote artistens beste tips til hvordan du kan få mer ut av vår- og sommergarderoben.

– Jeg er veldig glad i å kombinere lettere, blomstrete bluser med for eksempel skinnbukser eller jeans, så jeg går i sommerbluser hele året, sier Damli til MinMote.

Kolleksjonen er den andre i rekken som Damli fronter for butikken, og består blant annet av lette kjoler, flere sett og en kimono som kommer i butikk utover våren.
Hun forteller at et av hennes beste tips for å få mer ut av vårplaggene er å kombinere omslagskjoler og -skjørt over jeans.

– Jeg liker at man kan pynte det opp og ned. Jeg elsker antrekk man kan bruke til flere anledninger og har veldig sansen for å ha jeans under sommerkjoler, det syns jeg er veldig kult, sier hun.

Kombinasjonen er også en favoritt for «Farmen»-Maiken, se det i videoen under:


Heldigvis egner flere av de superpopulære omslagskjolene og -skjørtene seg optimalt til dette.

Vårtrend skjørt

Skjørt fra Ganni. Foto: Produsenten.

Vårtrend skjørt

Skjørt fra H&M. Foto: Produsenten.

Vårtrend skjørt 2

Skjørt fra BikBok. Foto: Produsenten.

Vårtrend skjørt 2

Skjørt fra BikBok. Foto: Produsenten.

Tone gult sett

Med denne gule skjorten fra Vero Moda har man et fint sett som kan kombineres på ulike måter. Plaggene kommer i butikk 15. februar. Foto: Produsenten.

Tone gult sett

Dette skjørtet er både Tone Damli og MinMotes favoritt fra Vero Moda-kolleksjonen. Plaggene kommer i butikk 15. februar. Foto: Produsenten.

TONES FAVORITT: Dette gule skjørtet og blusen er Tone Damlis favoritter fra kolleksjonen. Med jeans under kan det brukes allerede nå. Foto: Truls Qvale for Vero Moda.
TONES FAVORITT: Dette gule skjørtet og blusen er Tone Damlis favoritter fra kolleksjonen. Med jeans under kan det brukes allerede nå. Foto: Truls Qvale for Vero Moda.

Blomsterbonanza

Er det et mønster som kommer til å være gjeldende i vårmånedene er det blomstermønsteret. Om du allerede har en omslagskjole med korte ermer i skapet, kan den fint brukes med genser under, eller en ullgenser over allerede nå.
Det er heller ingenting i veien for å bruke et par jeans under kjolen.

Her er noen av de fineste omslagskjolene i butikk nå:

Omslagskjoler 2

Kjole fra Ganni hos Netaporter. Foto: Produsenten.

Omslagskjoler 2

Kjole fra BikBok. Foto: Produsenten.

Omslagskjoler 2

Omslagskjole fra Zara. Foto: Produsenten.

Omslagskjoler 2

Kjole fra byTiMo hos Miinto. Foto: Produsenten.

Omslagskjoler

Kjole fra Ganni hos Carma. Foto: Produsenten.

Omslagskjoler

Kjole fra Just Female hos Zalando. Foto: Produsenten.

Omslagskjoler

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten.

Omslagskjoler

Kjole fra Vero Modaa kolleksjon som Tone Damli fronter. Plagget kommer i butikk 15. februar. Foto: Produsenten

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?