Stavern-festivalen 2022: Sjekk årets mote

FESTIVALKLAR: Artisten Royane så smashing ut i sin grønne look. Legg også merke til smykket rundt armen hennes.
FESTIVALKLAR: Artisten Royane så smashing ut i sin grønne look. Legg også merke til smykket rundt armen hennes.MinMote

Spreke farger og behagelige looks sto i fokus på festivalen i år.

Pariserhjulet er oppe, scenene er på plass, og foran dem står et hav av mennesker klare til å ta imot artister som Cardi B, Sondre Justad, AHA, Girl In Red og Astrid S.

Stavernfestivalen er tilbake, og MinMote var selvfølgelig på plass for å sjekke ut årets festivalantrekk.

SØTE DETALJER: Spenner som disse var å se overalt på festivalen.
SØTE DETALJER: Spenner som disse var å se overalt på festivalen. MinMote (bilde tatt og gjengitt med tillatelse)

Allerede tidlig på dagen møtte MinMote han som avsluttet fredagen av Stavernfestivalen, nemlig Charlton Kenneth Jeffrey Howard, bedre kjent som The Kid Laroi. Stjerneskuddet er blant annet kjent for låten «Stay», som han har sammen med selveste Justin Bieber.

MinMote treffer artisten uten for Farris Bad, hvor han har tatt seg en liten pause for å skate. The Kid Laroi hadde på seg en svart bukse og hvit skjorte, og toppet det hele med et svart slips. Hele antrekket var fra det norske merket Livid, stylet av den norske stylisten Karen Elieson.

STJERNESKUDD: The Kid Laroi avsluttet fredagen av Stavernfestivalen. Lørdag formiddag møtte MinMote ham i Larvik.
STJERNESKUDD: The Kid Laroi avsluttet fredagen av Stavernfestivalen. Lørdag formiddag møtte MinMote ham i Larvik.MinMote

På festivalen befant også influencer Ida Broen seg. Hun hadde på seg et antrekk fra et nytt, dansk merke for anledningen.

– Kler du deg annerledes på festival?

– Nei, jeg kler meg som jeg alltid gjør. Og det bør man jo. Og så må man utfordre litt. Jeg tar gjerne på meg litt ekstra farger og stæsj. Det viktigste er å ta med seg godt humør.

NYTT MERKE: Ida Broen og kjæresten dro på festivalen sammen. Hun hadde på seg antrekk fra det nye merket Oval Square, mens kjæresten blant annet hadde på seg T-skjorte fra Supreme og solbriller fra Prada.
NYTT MERKE: Ida Broen og kjæresten dro på festivalen sammen. Hun hadde på seg antrekk fra det nye merket Oval Square, mens kjæresten blant annet hadde på seg T-skjorte fra Supreme og solbriller fra Prada.MinMote

DJ-en Qleo toppet sitt festivalantrekk med en iøynefallende og kul jakke.

– Det var ikke noe annet alternativ. Om jeg har muligheten til å bruke denne, så gjør jeg det.

– Hva er festivalmote for deg?

– Det er å uttrykke meg selv, og bruke det jeg føler for.

RÅ JAKKE: Qleo satte prikken over i-en på antrekket med denne jakken fra Maiara by Meyjey.
RÅ JAKKE: Qleo satte prikken over i-en på antrekket med denne jakken fra Maiara by Meyjey.MinMote

Artisten Royane ankom Stavernfestivalen iført en grønn look.

– Jeg tenker karakter i alt jeg gjør. Jeg er kreativ fra før av, men når jeg skal på festivalen tenker jeg gjerne på farger eller en spesifikk karakter.

GRØNT I FOKUS: Royane kler seg gjerne som en karakter eller fokuserer på én farge når hun skal på festival. I dag falt valget på fargen grønn. Skjørtet hennes er fra H&M, mens skjorten og overdelen er fra Monki.
GRØNT I FOKUS: Royane kler seg gjerne som en karakter eller fokuserer på én farge når hun skal på festival. I dag falt valget på fargen grønn. Skjørtet hennes er fra H&M, mens skjorten og overdelen er fra Monki.MinMote

Venninnene Tora Marie Lid og Ingrid Skorge bestemte seg for å gå for komfortable antrekk i år.

– For tre år siden tenkte jeg veldig mye på hva jeg hadde på meg, men nå tar jeg bare på det som er chill og digg. Det jeg går med ellers egentlig. Det som er behagelig, sier Tora Marie Lid til MinMote.

COMFY IS KEY: Tora Marie Lid og Ingrid Skorge valgte å ikke kjøpe noe nytt til festivalen og heller velge noe de allerede hadde i klesskapet.
COMFY IS KEY: Tora Marie Lid og Ingrid Skorge valgte å ikke kjøpe noe nytt til festivalen og heller velge noe de allerede hadde i klesskapet.MinMote

De tre venninnene Caroline A. Heimdal, Nina J. Haugen og Amalie Timland ønsket å skille seg ut i år.

– Vi er fra bygda. Du går ikke slik til vanlig, så vi ønsket at det skulle være litt kult. Det er gøy å skille seg ut litt. Og så er det gøy å gjøre sin egen greie og gå i akkurat det du føler for.

FARGERIKT: Caroline A. Heimdal, Nina J. Haugen og Amalie Timland ønsket å skille seg ut i år. De har fått mange komplimenter for sine fargerike looks. Antrekkene er satt sammen av plagg fra H & M, Wish og Bik Bok.
FARGERIKT: Caroline A. Heimdal, Nina J. Haugen og Amalie Timland ønsket å skille seg ut i år. De har fått mange komplimenter for sine fargerike looks. Antrekkene er satt sammen av plagg fra H & M, Wish og Bik Bok.MinMote

Se flere antrekk fra Stavernfestivalen her:

KULE DETALJER: Oda Stensgård matchet sin svarte bukse med en topp som gikk over den ene skulderen. Mickal Sanneh knøt genseren sin på tvers av overkroppen og plukket opp fargen i genseren i capsen sin.
KULE DETALJER: Oda Stensgård matchet sin svarte bukse med en topp som gikk over den ene skulderen. Mickal Sanneh knøt genseren sin på tvers av overkroppen og plukket opp fargen i genseren i capsen sin.MinMote
BØTTEHATT: Kjærestene Bjørnar Moa og Deivina Kaminskaite matchet hverandre med sine hvite T-skjorter og bøttehatter.
BØTTEHATT: Kjærestene Bjørnar Moa og Deivina Kaminskaite matchet hverandre med sine hvite T-skjorter og bøttehatter.MinMote
KLASSIKERE: Stella Augestad Katzilierakis gikk for klassikerne jeans og Converse og stylet det med en søt topp. Rundt halsen hang det også lekre smykker.
KLASSIKERE: Stella Augestad Katzilierakis gikk for klassikerne jeans og Converse og stylet det med en søt topp. Rundt halsen hang det også lekre smykker.MinMote
HJEMMEHEKLET HATT: Trym Bordal hadde på seg bukse fra Scotch & Soda, genser fra Santa Cruz, solbriller fra MSGM og en hatt venninnen hans har heklet.
HJEMMEHEKLET HATT: Trym Bordal hadde på seg bukse fra Scotch & Soda, genser fra Santa Cruz, solbriller fra MSGM og en hatt venninnen hans har heklet.MinMote
MATCHENDE SETT: Silje Linnerud valgte et mønstrete, matchende sett for anledningen. Hun toppet det hele med en bøttehatt.
MATCHENDE SETT: Silje Linnerud valgte et mønstrete, matchende sett for anledningen. Hun toppet det hele med en bøttehatt.MinMote
STATEMENT-JAKKE: Clark Lamin Cham kjøpte sin kule jakke hos en designer i Thailand. Den stylet han sammen med jeans og T-skjorte fra Weekday.
STATEMENT-JAKKE: Clark Lamin Cham kjøpte sin kule jakke hos en designer i Thailand. Den stylet han sammen med jeans og T-skjorte fra Weekday.MinMote
POP AV FARGE: Kristin Forsdal og Therese Skjølsvik valgte en fargerik topp med svart bukse, samt en svart topp med rød bukse til årets Stavernfestivalen.
POP AV FARGE: Kristin Forsdal og Therese Skjølsvik valgte en fargerik topp med svart bukse, samt en svart topp med rød bukse til årets Stavernfestivalen.MinMote
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?