Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Behagelig favoritt: De fem kuleste flanellskjortene

Flanell3

Flanellskjorten har vært en hverdagsklassiker i flere år, og er fortsatt like aktuell. Enten du går for en kort eller lang variant, kan du bruke dette plagget til alt.

Caroline Andrea Furu
Publisert:
Flanell3

TRENDY: Bloggeren Anniken Jørgensen kombinerte flanellskjorten med sorte, avklipte Levis-shorts og enkelt tilbehør. Foto: Annijor.blogg.no

Flanell3

Flanellskjorte fra Vero Moda hos Nelly.com. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk

Sist gang flanellskjorten var en stor trend var på 90-tallet, og i 2012 var det tydelig at skjorten var tilbake i motebildet igjen. Skjorten, som startet som et trendplagg, er nå et klassisk hverdagsplagg i mange jenters garderobe.

Anvendelig alternativ

Også på høstvisningene til de store motehusene i vår, sendte flere av designerne modellene ned catwalken i det grunge-inspirerte plagget.

På visningen til Isabel Marant var den rutete skjorten kneppet opp og brukt over gensere og topper, mens hos Tommy Hilfiger var skjorten brukt under vester og jakker.

Les også:Slik får du Isabel Marant-stilen på budsjett

Og det er ikke rart at flanellskjorten har blitt en favoritt: Den er behagelig, anvendelig og kan styles på uendelig mange måter. Knepp igjen skjorten, bruk den under en collegegenser eller knyt den rundt livet for et avslappet uttrykk.

Nedenfor har MinMote plukket ut de kuleste skjortene i butikk nå. Skjortene har en smal, feminin passform, og passer like godt til jobb som til fest.

Flanell1

Blå flanellskjorte fra Bikbok. Foto:Produsentene

299,-
Gå til butikk
Flanell1

Lang modell fra Zara. Foto: Produsentene

399,-
Gå til butikk

På vinteren kan skjorten brukes til jeans eller skjørt med sorte strømpebukser. For å gjøre antrekket mer rocka, kombiner skjorten til skinnskjørt- eller bukser. Siden skjorten er ganske dagligdags, er det fint å style den med gulltilbehør, slik bloggeren Anniken Jørgensen har gjort (se toppbildet).

Flannel2

Lys rød modell fra Vila hos Nelly.com. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk
Flannel2

Sort og hvit variant fra Vila hos Nelly.com. Foto: Produsenten

299,-
Gå til butikk

Skjorten kan også brukes på fest, men kombiner den da til høye hæler, ettersom skjorten i seg selv er ganske hverdagslig. La skjorten henge over buksene for en avslappet look, eller «stapp» den ned i buksene for et strammere uttrykk.
Og hva passer vel bedre til enn en rufsete flette? Se ti fine fletter her!

Publisert:

Finn mer innhold om: