Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Ukens antrekk: Høsten kaller

INSPIRERENDE LOOKS: Oversized, stripete genser med et lekkert skjørt? Ja, takk!
INSPIRERENDE LOOKS: Oversized, stripete genser med et lekkert skjørt? Ja, takk!@emilietommerberg

Denne uken er det «overgangsantrekk» som står i fokus.

Mangler du inspirasjon til ukens antrekk? Ta det helt med ro. Vi har hentet frem en rekke plagg og antrekk du vil ha glede av i lang tid. La deg inspirere av disse kule damene:

Mandag

Fargerik start
Denne uken starter vi det hele med fargerike innslag. En quiltet jakke passer ypperlig i overgangen mellom sommer og høst, og mønstret i jakken setter prikken over i-en. Topp det hele med en avslappet dressbukse, akkurat som hertuginne Meghan nylig gjorde, og du er klar.

Quiltet jakke

Quiltet jakke

Lilla jakke med blomster i kontrastfarge.

Hvit ramme

Hvit ramme

Solbriller med farget glass og tykk ramme.

Avslappet bukse

Avslappet bukse

Beige dressbukse i løs passform.

Tirsdag

Vestens comeback
Dressen har lenge hatt en sentral plass i motebildet, men det har nødvendigvis ikke vesten som ofte hører til. Frem til nå. Vesten er tilbake, og den brukes gjerne alene med dressbuksen. Du kan selvfølgelig bruke blazeren sammen med plagg for en skikkelig power-look, men her er det bare å bryte opp, kombinere ulike plagg og prøve seg frem.

Vest

Vest

66% ull, 30% polyester og 4% kasjmir.

Resirkulert ull

Resirkulert ull

Grå bukse med høyt liv.

Skulderveske

Skulderveske

Nett og fin skinnveske i svart.

Onsdag

Sesongskifte
Det er ikke alltid like lett å kle seg i september. Det er kaldt om morgenen, men så blir det varmere utover dagen. Emilie Tømmerberg har satt sammen en look som er helt perfekt for denne overgangsperioden. Her må du gjerne ta i bruk ditt favorittskjørt, eller så kan du bare slenge genseren over en kjole. Begge deler funker like bra, men det er jo helt topp å få brukt kjolen mer enn bare for seg selv om sommeren!

Stripete genser

Stripete genser

Mørkeblå genser med hvite striper fra Part Two.

Slip dress

Slip dress

Sateng-kjole i kremhvit farge.

Flate sko

Flate sko

Lekre sko med spiss tupp fra Lauren Ralph Lauren.

Torsdag

Høsten kaller
Finn frem den klassiske, hvite T-skjorten, et svart miniskjørt og skoene fra onsdagens antrekk. Topp det hele med en av høstens lekre kåper. Et enkelt antrekk, men også så utrolig kult.

Vidt belte

Vidt belte

Brun trenchcoat med rødskjær.

Kontrastkrage

Kontrastkrage

Lang, brun kåpe med knapper i bomull og resirkulert polyester.

Varm og god

Varm og god

Kåpe fra DRYKORN i 90% ull og 10% kasjmir.

Fredag

Cargo og cut out
Vi går en trendy fredag i møte når vi kombinerer både cargobuksen og en overdel med cutout, slik som Shay Zanco. Det finnes et av overdeler med slike utskjæringer, og cargobuksene strømmer også inn i butikkene. Kanskje finner du noe i bruktbutikkene?

Beige topp

Beige topp

Overdel med kul utringning.

Cargobukse

Cargobukse

Beige bukse med store lommer.

Hvit og beige

Hvit og beige

Enkle og stilige sneakers fra Veja.

Lørdag

Kort og godt
Det er lørdag. Det er helg. Det er god stemning. Kanskje er det dagen for en aldri så liten fest? Vi har hentet frem noen lekre kjoler som passer rett inn i en feststemt anledning.

Paljettkjole

Paljettkjole

Kort, blå, glitrende kjole.

Kordfløyelkjole

Kordfløyelkjole

Voluminøse ermer og lekre blonder. 100% bomull.

Linkjole

Linkjole

Rosa kjole med søte volanger.

Søndag

Søndagsbrunsj
Søndager skal være avslappende og deilige. I dag tenker vi oss ut på en aldri så liten søndagsbrunsj. Inspirert av Ella Skorgan, tar vi på oss det trendy miniskjørtet, styler med en behagelig genser og setter prikken over i-en med støvletter.

Grå ullgenser

Grå ullgenser

Avslappet passform og rund hals.

Klassiker

Klassiker

Hvitt miniskjørt i bomull som passer til det meste.

Hvite boots

Hvite boots

Støvletter med høyt skaft og lav hæl fra LeGer by Lena Gercke.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?