Filmfestivalen i Venezia: Sjekk stjernenes ville antrekk

POSERTE SAMMEN: Zendaya og Timothée Chalamet er aktuelle i filmen «Dune».

Åletrange skinnkjoler og krystallbesatte frynser var blant detaljene som virkelig fikk oss til å sperre opp øynene under årets filmfestival.

Publisert:

Filmfestivalen i Venezia er i gang for fullt, og festivalen pleier sjeldent å skuffe på antrekksfronten. Stjernene har dresset seg opp i sine beste antrekk gjennom helgen.

De unge stjernene Timothée Chalamet (25) og Zendaya (25) har fått til mye i løpet av sin så langt korte karriere, og nå er de også blant stjernene man gleder seg mest til å se hver gang det er en rød løper.

Nå er de aktuelle i filmen «Dune» sammen, og poserte naturligvis derfor sammen på den røde løperen. Deler av filmen ser også ut til å være spilt inn i Norge.

GLITRET: Timothée Chalamet i glitrende dress fra Haider Ackermann.

Chalamet er ikke fremmed for å ta i bruk alt fra blomstrete dresser til paljettbesatte hettegensere, men denne gangen gikk han for et litt mer nedtonet antrekk. Vel, hvis en glitrende, svart dress er nedtonet, da.

Zendayas antrekk var heller ikke det som skrek høyest under filmfestivalen, men det betyr ikke at det ikke ble lagt merke til! I den varme, italienske solen møtte nemlig 25-åringen opp i en skinnkjole fra Balmain. En kjole, som ifølge det franske motehusets Instagram-konto, er designet etter Zendaya selv. Sammen med sko som matchet kjolens farge, og et rådyrt kjede som så ut som en slange, var stjernen klar for filmfest.

NUDE: Zendaya i en åletrang kjole med høy splitt. Legg merke til skoene som også er i samme tone som kjolen.
WOW: Zendayas skinnkjole har fått massiv oppmersomhet i sosiale medier.
NYHETER

Zendaya hyllet Beyoncé

Men det var ikke bare Zendaya og Chalamet som hadde tatt frem finstasen. Under filmfestivalen er det naturlig nok flere premierer. Her har vi plukket ut noen av de beste antrekkene:

For mange er kanskje Anya Taylor-Joy (25) kanskje kjent fra serien «The Queen’s Gambit». Nå er hun aktuell med filmen «One Night in Soho», som hadde premiere under filmfestivalen. Den knallrosa kjolen hun hadde på seg ga oss seriøse Barbie-vibber – på den gode måten:

BARBIE-VIBBER: Anya Taylor-Joy på den røde løperen i en knallrosa kjole og hatt fra Dior Haute Couture. De lekre diamantsmykkene er fra Tiffany & Co.

Det er sjelden «50 Shades of Grey»-skuespiller Dakota Johnson (31) bommer med et rød løper-antrekk. I lang tid har hun hatt et samarbeid med Gucci, som har kledd henne opp til alt fra Oscar til Golden Globes, og filmfestivalen i Venezia er selvfølgelig intet unntak.

WOW: Dakota Johnson i en magisk kjole fra Gucci.

I et glitrende nummer signert det italienske motehuset strålte 31-åringen på den røde løperen. Kjolen besto blant annet av noen fargede juveler, men det som virkelig stjal all oppmerksomhet var de krystallbesatte frynsene. Det hele ble toppet med den klassiske Dakota-luggen, som vi spår gjør comeback denne sesongen, sammen med en deilig, mørk hårfarge. Også en av høstens store trender!

ET KUNSTVERK: Det tok 300 timer å lage kjolen til Penélope Cruz.

Kjolen til Penélope Cruz (47) har også blitt mye omtalt i ettertid. Det skal nemlig ha seg slik at det tok hele 300 timer å lage Chanel-kjolen. Det kan franske Vogue fortelle. Den svarte og hvite kjolen er fra Chanels haute couture-kolleksjon for høst/vinter 21/22, og besto blant annet av noen store sløyfer og lekre skulderdetaljer.

PERFEKT KOMBO: Milena Smit valgte en kjole som både var kul, men også elegant.

Milena Smit (24) gikk også for en look i svart og hvitt denne storslåtte kvelden i Venezia, men designeren bak dette antrekket er ikke Chanel, men Balmain. Det unge stjerneskuddet fra Spania så både kul og elegant ut i kjolen som besto av over 95 000 Swarovski-krystaller! Det kan franske Vogue fortelle.

KJENDIS

Filmfestivalen i Cannes: De lekreste antrekkene

BLING: Helen Mirren i en mintfarget paljettkjole fra Dolce Gabbana.
GLITRET OM KAPP: Molly Sims i paljettkjole med pufferm fra Carolina Herrera.
KUL KATT: Jake Gyllenhaal i kremfarget dress.
HOT: Greta Ferro i kjole med helt åpen rygg.
VAVAWOOM: Jessica Chastain i en flammende rød kjole.
KNÆSJ: Cynthia Erivo i en knallfarget kreasjon.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM!

Publisert: